Landmand-Ole: Swinger-hemmelighed kom bag på familien

Hverken mor eller søstre kendte noget til ‘Landmand søger kærlighed’-stjernens vilde sexliv.

Af Emilie Holm Egebro - 10. december 2015 kl. 20:50

Særligt én af deltagerne fra årets sæson ‘Landmand søger kærlighed’ er kommet i søgelyset. Dette skyldes landmand-Ole Andersens liv som swinger, som han løftede sløret for i programmet. Og det er noget, som også familien blev overrasket over.
– Jeg havde ikke fortalt det til min mor og mine søstre, så det kom da nok noget bag på dem, da de så det i fjernsynet. Selvom min mor ikke vidste det, tror jeg nu nok, hun havde en lille mistanke om det, siger Ole til BT og fortsætter:
– Min søster var ikke glad for det. Men der gik så bare nogen dage, så kom der en stor buket blomster, og det var jo nok hendes måde at vise, at så var det heller ikke værre.
LÆS OGSÅ: Ole fra ‘Landmand søger kærlighed’ taler endelig ud
‘Jeg er en ganske almindelig mand’
Ole fortyder ikke, at han afslørede den frække hemmelighed på tv. Han er dog ked af, hvis det på nogen måde er gået ud over familien.
– To af mine søstre har skolesøgende børn, og jeg er da ked af, hvis det har givet problemer for mine nevøer og niecer, at de har en onkel, der bliver fremstillet på den måde. Det er jeg ærgerlig over, for det har aldrig været meningen, forklarer Ole og tilføjer:
– I swingerklubben er det jo helt almindelige mennesker, som har det godt socialt. Og jeg er bare en ganske almindelig mand, som har et stort netværk – både privat og gennem klubben.
Se billeder af Ole øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Ole afslører VILD sex-hemmelighed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.