Landmand-Ole åbner op: Sådan går det mellem mig og Gitte - Her & Nu

Landmand-Ole åbner op: Sådan går det mellem mig og Gitte

I et nyt program fortæller Ole nu, hvordan det i dag går mellem ham og Gitte.

Af Jonas Sand - 24. oktober 2018 kl. 07:25

En lang række landmænd har fundet den eneste ene i TV 2-serien ‘Landmand søger kærlighed’, og nu skal de også lære at bevare gnisten og romantikken i deres forhold. Det skal ske ved at imponere i køkkenet, og det skal kokken Claus Holm hjælpe dem med i ‘Mænd, mad & kærlighed’, der i går havde premiere på TV 2 Fri.
I første program var der gensyn med landmanden Ole Andersen, som seerne stiftede bekendtskab med i sæson to i 2015. Her fandt han kærligheden hos Gitte Dahl, der dog stillede ham det ultimatum, at han skulle vælge mellem hende og swinger-miljøet. Ole valgte Gitte, og parret blev gift med hinanden i slutningen af 2016.
For nylig er det kommet frem, at Ole er gået konkurs, men det var endnu ikke sket, da Claus Holm besøgte ham. Her inviterede landmanden kokken inden for på sin gård, så han kunne få en tiltrængt hånd i køkkenet.
– Mit største bidrag (i køkkenet, red.) er ikke at gå i vejen. Det er jeg god til, som Ole med et grin beskrev det i programmet, hvor det også kom frem, at Ole ikke havde styr på at give hinanden en fist bump.
LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fødsel seks uger før tid: De turde ikke lade mig gå længere

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Singleliv’-deltageren Numse-Rasmus konfrontere sin date med swingerklub.


LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Gitte: Derfor sagde jeg ikke ‘jeg elsker dig’ til Ole
LÆS OGSÅ: Landmand-Ole fortryder sex i programmet

Lidt mere hverdag

Det skulle Claus Holm altså hjælpe med at få lavet om på, men han skulle selvfølgelig også have en opdatering på landmandens liv – og især hans kærlighed med Gitte. Kokken ville vide, om det stadig var hot mellem dem, eller om det hele var blevet mere hverdag. Og det åbnede Ole ærligt op omkring.
– Det går sådan set fint mellem mig og Gitte. Der er nogle andre udfordringer engang imellem. Det er blevet lidt mere hverdag, end det var for to år siden, men det bliver det vel for alle. Man skal passe på ikke at tage hinanden for en selvfølge og sommetider lige lære at stoppe op og sætte pris på hinanden, fortæller Ole i programmet.
– Gitte laver jo mad til mig hver eneste dag, så det kunne være fint nok, hvis jeg bare kunne lave det engang imellem. Så kan hun få en fridag fra det, smiler han.
Hvordan det gik, da Ole skulle lave mad, kan du se i programmet med ham på TV 2 Play, mens du hver tirsdag klokken 21:10 på TV 2 Fri kan se en ny landmand lave mad i ‘Mænd, mad og kærlighed’.
LÆS OGSÅ: Dobbelt op på bryllup: To ‘Landmand’-par er blevet gift
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Dannis dame er blevet mor