'Landmand'-Niels løfter sløret: Er han og Katrine blevet kærester?

Nu afslører landmanden, om forholdet mellem ham og Katrine har udviklet sig.

Af Emilie Holm Egebro - 27. november 2018 kl. 21:38

25-årige Niels Kjær Sørensen fra Højslev valgte at invitere 23-årige Katrine Skøtt fra Aarhus med på romantisk weekend i ‘Landmand søger kærlighed’.
I aftenens afsnit af programmet besøgte Lene Beier Niels efter weekendturen, hvor han kunne afsløre, at han og Katrine stadig ses. De ville dog endnu ikke kalde sig kærester.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Niels: Jeg virker som en tør kiks
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Niels: Jeg virker som en tør kiks
Nu er der gået syv måneder siden programmet sluttede, og for tre måneder siden fik Niels og Katrine titel på deres forhold:
– Ja, vi er blevet kærester nu. Det er skønt, og det går godt med os. Vi lever stadigvæk hver vores liv, da jeg stadigvæk er på landet, mens Katrine stadigvæk er i byen og studerer. Så der er ikke ændret så meget ved det egentlig. Der er en 90-100 kilometer mellem os, men vi får det til at fungere og ser hinanden en til to gange om ugen. Jeg synes egentlig, det fungerer ret fint, forklarer Niels til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Anders raser over klipningen af programmet: Det er slet ikke i orden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Singleliv’-Camilla tage en date med til hundehvisker:

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Thomas og Nicoline efter programmet: Sådan går det i dag
– Jeg kommer aldrig til Aarhus for at bo i hvert fald. Men jeg håber da, Katrine engang kommer ud på landet i fremtiden. Vi taler dog slet ikke om at flytte sammen nu her, for Katrine skal lige have gjort sin uddannelse færdig, og hun har stadig et par år tilbage. Og når hun nu studerer der, så passer det jo også meget godt for hende at bo der. Vi har det rigtig godt, som det nu er, selvom vi da selvfølgelig godt kunne have set hinanden endnu mere, fortsætter han og afslører, at han formentlig snart flytter hjemmefra:
– Jeg arbejder lidt på at købe et hus nede i byen. Det er ikke, fordi jeg skal blive boende i byen, men det er en god måde lige at starte ud på. I fremtiden håber jeg jo på at købe fædregården, men nu må vi se. Får jeg muligheden, så er det dog det, jeg gør. Og så er den, jeg nu er sammen med, nok nødt til at være lidt flytbar. Der er vi landmænd nok lidt firkantede. Og Katrine ved da også godt, hvad hun er gået ind til, griner han.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jørgen om sine lumre kommentarer: Det er sådan, jeg er
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels og Nadine: Sådan går det i dag