'Landmand'-Niels: Jeg virker som en tør kiks

25-årige Niels er ikke helt tilfreds med den måde, han fremstår på tv.

Af Emilie Holm Egebro - 26. november 2018 kl. 13:09

På tirsdag finder vi ud af, hvem 25-årige Niels Kjær Sørensen vælger at invitere på romantisk weekend i ‘Landmand søger kærlighed’, og hvordan det går de to efterfølgende.
Der sendes nemlig hele to afsnit af det populære TV 2-program, og mens nogle af os ærgrer os over, at det er slut, er Niels glad for, at han snart slipper for at se sig selv på tv.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jørgen om sine lumre kommentarer: Det er sådan, jeg er
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels og Nadine: Sådan går det i dag
– Jeg er træt af, at jeg fremstår så kedelig og som en lidt tør kiks, for jeg er normalt en fyr, der er meget gang i. Jeg har bare ikke villet risikere, at der skulle komme nogle trælse ting ud, både for min egen og min families skyld, så jeg har holdt mig lidt tilbage under optagelserne. Og jeg kan så se nu, at det var en fejltagelse, forklarer Niels til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Thomas og Nicoline efter programmet: Sådan går det i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Der kommer en ny sæson af ‘Landmand søger kærlighed’
– Altså, jeg synes jo i bund og grund, at det er blevet fint, og jeg har også været rigtig glad for at være med, da det har været super sjovt. Men jeg kunne godt have ønsket, at jeg havde været lidt mere mig selv og været den, jeg plejer at være, hvor jeg fyrer jokes af og sådan. Jeg ville gerne have givet lidt mere af mig selv. Så det fortryder jeg. Men når der står kamera oppe i hovedet på en, så bliver man nok lidt anderledes, og så er det først bagefter, at man ser ting, man gerne ville have ændret på.
Se, om Niels finder kærligheden i programmet, tirsdag klokken 20.00 på TV 2.
SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-deltager har fået VILD tatovering
LÆS OGSÅ: Ung mor tvunget til svær beslutning: Tårerne presser sig på