'Landmand'-Nicolaj er klar til mere tv

Nicolaj er bestemt ikke afskrækket fra at lave mere tv i fremtiden.

Af Emilie Holm Egebro - 3. november 2019 kl. 14:55

Den unge landmand Troels fra Skjern, der medvirkede i sidste sæson af ‘Landmand søger kærlighed’, fik blod på tanden for at medvirke i mere tv efter TV 2-programmet, og i foråret tonede han dermed frem på skærmen i ‘Ex on the Beach’ på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem
Han er dog ikke den eneste landmand, der kunne have mod på mere tv-tid. Den 25-årige Nicolaj fra Holstebro, der medvirker i den nye omgang ‘Landmand søger kærlighed’, afviser nemlig ikke, at han godt kunne finde på at vende tilbage til skærmen i et andet program i fremtiden:
– Altså det kommer selvfølgelig an på, hvad det er for et program. Sådan noget som ’Korpset’ på TV 2 kunne da være meget fedt. Jeg kan nemlig rigtig godt lide at presse mig selv til det sidste – lige til jeg kaster op. Så det kunne da være sjovt nok. Men jeg kunne aldrig finde på selv at tilmelde mig til noget, Det skal kun være, hvis de selv ringer og spørger, om jeg vil være med, forklarer han og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Silas Holst og Nicolai afslører: Vi flytter sammen
– Jeg kunne aldrig finde på at være med i sådan et hardcore reality-program såsom ’Paradise’ eller lignende. Jeg tror, jeg ville blive sindssyg af at være sammen med nogle af de mennesker, der er derinde. Jeg er mere til noget, hvor jeg skal udfordre mig selv. Jeg er i hvert fald ikke afskrækket fra at lave tv, men jeg tror jeg er færdig med dating-tv.
Se Nicolaj i ‘Landmand søger kærlighed’ tirsdag klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!