Landmand-Martin søgte kærlighed: Nu er Natascha flyttet ind

Selvom Martin var skeptisk, var der alligevel en sød kvinde, der vandt hans hjerte i programmet.

Af Emilie Holm Egebro - 27. november 2018 kl. 21:37

Selvom 32-årige Martin Iversen fra Løgumkloster var temmelig skuffet efter speeddaten i ‘Landmand søger kærlighed’ med de udvalgte kvinder, viste det sig alligevel, at der var den helt rigtige kvinde i blandt de fem.
Han endte med at invitere 28-årige Natascha fra Kolding med på romantisk weekendtur, og de kunne i aftenens afsnit fortælle, at de var forsat med at ses efterfølgende, og at Natascha stort set var flyttet ind.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jørgen om sine lumre kommentarer: Det er sådan, jeg er
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels og Nadine: Sådan går det i dag
Knap et halvt år efter er forelskelsen lige stor mellem de to:
– Vi bor stadigvæk sammen. Jeg har faktisk været der lige siden, Martin sendte Nicoline hjem. Og det er fem måneder siden nu. Så det er bare rigtig dejligt. det har faktisk også været nemmere at flytte herned, end jeg lige havde regnet med. Folk har taget rigtig godt i mod mig, og jeg følte mig hjemme ret hurtigt hernede, fortæller en glad Natascha, der har været arbejdsløs siden tidligere på året, så derfor er hun nu bare fortsat sin jobsøgning fra Løgumkloster.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Niels: Jeg virker som en tør kiks

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør


LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels’ damer: Sådan går det i dag
– Vi forsøger at få en hverdag op at køre, og det synes jeg, at vi er kommet godt efter. Jeg har også fået indrettet lidt i Martins hus, men jeg kunne godt mærke, at det skræmte ham lidt, hvis det blev alt for meget, så der er nogle steder i huset, hvor man godt kan se, jeg er flyttet ind, og andre steder, hvor man ikke kan. Det er en god kombination. Martins bæver fra Norge er her også stadig. Den er skånet indtil videre, men en eller anden dag ryger den altså ud, griner Natascha.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Anders raser over klipningen af programmet: Det er slet ikke i orden
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Thomas og Nicoline efter programmet: Sådan går det i dag