'Landmand'-Louise raser: Danni lyver!

Louise er bestemt ikke tilfreds med Dannis udtalelser.

Af Emilie Holm Egebro - 12. oktober 2017 kl. 07:25

Selvom Danni helst ville have Pernille med på romantisk weekend i ‘Landmand søger kærlighed’, blev det alligevel Louise, der fik invitationen i tirsdagens afsnit, da Pernille valgte at trække sig i sidste øjeblik.
I den forbindelse fortalte landmanden til Realityportalen.dk, at han ville have valgt Pernille, da han klingede bedre med hende og mere så Louise som en ven. Desuden følte han, at Louise var lidt for meget på i forhold til, hvad han selv følte:
– Louise havde lidt et andet tempo end mig. Hun skulle bare have børn indenfor et år, og hun gik meget all in helt fra start. Hun virkede derfor lidt klistret og lidt som en tryghedsnarkoman. Det er jo fint nok, at man har nogle mål, men jeg er en person, der ser folk lidt mere an, og sådan vi-rkede Pernille også. Hun var lidt mere nede på jorden, forklarede Danni som dog alligevel inviterede Louise med på weekendturen, da han tænkte, at følelserne mellem dem måske ville udvikle sig.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…
Louise er dog langtfra tilfreds med Dannis udtalelser:
– Nogle af de ting, han fortæller, er på ingen måde rigtigt. Jeg har for eksempel aldrig sagt, at jeg vil have børn indenfor et år. Til vores første date sagde jeg bare, at jeg gerne ville have børn indenfor nærmeste fremtid. Så jeg synes, det er lidt unfair at sige, at jeg har sagt, at det skal være indenfor et år. Det er hvert fald ikke sådan, at det er ment. Derudover siger han, at jeg er klistret, og det er jeg altså på ingen måde, fortæller en vred Louise til Realityportalen.dk og uddyber:
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Pernille ville ikke lege med Danni
– Jeg har på ingen måde været klistret overfor Danni. Da jeg lavede kagen til ham, var det bare, fordi jeg syntes, han var sød, og så var det da oplagt at hentyde til et kys. Det kan jeg ikke se, at der er noget galt i. Det har i hvert fald ikke noget med at være klistret at gøre. Så jeg ved ikke, hvorfor han siger, at jeg virker sådan. Jeg er normalt ikke en klistret person. Danni syntes nok bare, at det virkede til, at jeg havde flere følelser for ham end omvendt. Jeg synes dog ikke selv, at jeg havde så mange følelser for ham. Jeg syntes da bare, at han var sød.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea udgiver selvbiografi
“Det var super akavet”
Mens Danni dog ikke synes, at det var en akavet situation, da han skulle invitere Louise på weekendturen, ser Louise dog noget anderledes på situationen.
– Jeg synes, at der var super akavet stemning. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det var som om, at det varede en time, før Danni inviterede mig med på den romantiske weekend. Virkelig akavet, forklarer Louise, som derfor overvejede nøje, om hun skulle sige ja til at tage med på turen:
– Jeg kunne jo sagtens mærke, at det ikke var mig, han ville have valgt, så jeg var lidt i tvivl, om jeg skulle tage med, da han endelig inviterede mig. Jeg besluttede mig dog for, at jeg ikke kunne miste noget på det, og jeg kunne jo lige så godt give det en chance og se, om noget udviklede sig på turen, forklarer Louise, som dog frygtede, at weekendturen også ville blive akavet.
Følg med i ‘Landmand søger kærlighed’ hver tirsdag på TV 2 og find ud af, hvordan Louise og Dannis weekendtur forløber. 
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par afslører: Vi skal have barn
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Mie: Derfor forlod jeg Nichlas