'Landmand'-Louise og Danni: Vi snakker stadigvæk sammen - Her & Nu

'Landmand'-Louise og Danni: Vi snakker stadigvæk sammen

Selvom der ikke var amoriner i luften på Danni og Louises weekendtur, har de stadigvæk kontakt med hinanden.

Af Emilie Holm Egebro - 24. oktober 2017 kl. 20:35

De romantiske rammer var sat, da Louise og Danni i aftenens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ skulle på weekendtur sammen.
Det blev dog hurtigt tydeligt for dem begge, at kærligheden ikke var blomstret mellem dem, og i stedet blev det en venskabelig tur. Louise indrømmer dog, at det til tider var en smule akavet:
– Som man også ser i programmet, så var det en smule akavet, da vi skulle spise aftensmad. På det tidspunkt havde vi snakket om alt det, der var at snakke om, så vi vidste ikke rigtig, hvad vi skulle sige til hinanden. På samme måde var det også ret akavet, at vi skulle sove sammen. Så godt kendte vi jo ikke hinanden, og når vi så kun var venner, var det da lidt mærkeligt. Men bortset fra det havde vi en hyggelig tur sammen, fortæller Louise, der efterfølgende har bevaret kontakten med Danni:
– Vi har ikke mødtes, men vi snakker da stadigvæk sammen engang i mellem. Vi har det fint sammen og er ikke uvenner eller noget. Faktisk har vi også snakket om, at vi i weekenden skal en tur i byen sammen, hvor Pernille også skal med. Så kan vi lige få en øl alle tre. Det skal nok blive hyggeligt, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Landmand-Morten indrømmer: Pigerne ødelagde min nattesøvn
Danni: “Vi havde det bedre uden kamera”
Landmanden er enig med Louise i, at det var en hyggelig weekend, omend det til tider var en smule akavet. Han slår dog fast, at det gik bedre mellem ham og Louise, når kameraerne ikke filmede:
– Vi var begge to mere os selv, når der ikke blev optaget. Det er ikke nogen hemmelighed. Det var helt afgjort mere akavet mellem os, når kameraerne var på. Men jeg synes, at vi havde en fin weekend, selvom det ikke udviklede sig til mere end et venskab. Vi fik det bedste ud af det, fortæller Danni, der er glad for at have deltaget i programmet, selvom han ikke fandt kærligheden:
– Det har da været sjovt at prøve og lidt af en oplevelse. Men det har også været hårdt, og det tager godt nok mange timer at filme. Der er jeg lidt for utålmodig til at være tv-stjerne. Men jeg fortryder bestemt ikke, at jeg har været med. Det har været meget lærerigt, fastslår landmanden.
Se næste afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ på tirsdag klokken 20.00 på TV 2. 
LÆS OGSÅ: ‘Landmands’-dramaet fortsætter: Han viste os ingen interesse – de fik som fortjent!
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Louise raser: Danni lyver!
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Pernille ville ikke lege med Danni