'Landmand'-Gitte afslører detaljer om det kommende bryllup

Senere på året bliver Ole og Gitte gift, og den kommende brud har allerede gjort sig en del tanker om dagen.

Af Emilie Holm Egebro - 24. august 2016 kl. 20:55

I sidste sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ fandt Ole sin drømmekvinde Gitte. Tidligere i år afslørede parret, at de til december skal giftes. Det var Gitte, som friede til Ole på skuddag den 24. februar, og det var ikke været nemt for hende at få poppet spørgsmålet:
– Det tog mig tre forsøg at få spurgt Ole, fordi vi hele tiden begyndte at grine. Men da jeg spurgte anden gang, så sagde jeg: Nu gør jeg det lidt senere, og så gør jeg det altså ordentligt. Og så ved 23-tiden om aftenene, blev det gennemført, siger Gitte til TV2.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Populær ‘Luksusfælden’-ekspert siger stop
Der er nu mindre end fire måneder til, at Gitte skal gå op af kirkegulvet, og hun har derfor allerede gjort sig tanker om, hvilken kjole hun skal have på.
– Jeg kunne godt tænke mig at være hvid brud, og så vil jeg se om jeg kan passe min søsters kjole, så jeg kan bruge den. Jeg har altid drømt om at blive hvid brud. Det, tror jeg da, er enhver piges drøm at få lov til, forklarer Gitte til TV2.
Gitte får også lov til at få en finger med i spillet, når Ole skal finde tøj til den store dag. Han har selv foreslået t-shirt og cowboybukser, men det faldt bestemt ikke i god jord hos den kommende Fru. Andersen.
Se billeder af Ole og Gitte øverst.

LÆS OGSÅ: Ny landmand måtte slette sin Facebook-profil
LÆS OGSÅ: Landmand-Ole har besøgt swinger-vennerne efter programmet
LÆS OGSÅ: Landmand-Ole fortryder sex i programmet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.