Landmand-Fredes nye kæreste: Derfor faldt jeg for ham

Landmandens nye kærlighed var aldrig i tvivl om, at hun bare måtte lære Frede at kende.

Af Jonas Sand - 5. januar 2016 kl. 20:55

Tidligere i dag kunne vi på Realityportalen afsløre, at ‘Landmand søger kærlighed’-deltageren Frede Refsgaards har fået en kæreste, efter TV2-programmet stoppede.
Hans nye kæreste er 36-årige Nina, og selv om det ikke lykkedes Frede at imponere de kvindelige deltagere i tv-programmet, så gik han rent ind hos Nina, der sad klistret til tv-skærmen.
– Jeg faldt for ham med det samme, jeg så ham på tv. Jeg tænkte bare: “Wauw, ham må jeg have,” men jeg tænkte samtidigt også, at det var helt umuligt, fortæller hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Gitte: Derfor sagde jeg ikke ‘jeg elsker dig’ til Ole
Enige om møde
Men det var ikke umuligt. Nina tog chancen og sendte en besked til Frede på Facebook. Og den jyske landmand svarede hurtigt tilbage – til stor glæde for Nina.
– Jeg blev da rigtig glad, og vi blev jo også hurtigt enige om, at vi skulle møde hinanden, siger Nina, der også var solgt, da hun mødte ham i virkeligheden.
– Jeg faldt for hans gode humør og hans måde at være på. Han er bare helt fantastisk. Og så faldt jeg jo også for hans helt igennem dejlige blå øjne, fortæller landmandens nye kærlighed, der ikke frygter livet på landet.
Se flere billeder af de to i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Søren: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.