'Landmand'-Frede klar til 'Paradise Hotel'

Sidste års deltager har fået blod på tanden efter mere reality-tv.

Af Emilie Holm Egebro - 10. august 2016 kl. 18:55

Inden længe går den nye sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ i gang, og Frede Refsgaard fra sidste sæson glæder sig meget til at sætte sig i sofaen og følge med. Selvom han ikke fandt kærligheden i programmet, mindes han tiden som en fantastisk oplevelse, der også har givet ham meget efterfølgende.
LÆS OGSÅ: Datoen er sat: Nu vender ‘På røven i Nakskov’ tilbage
– Det er virkelig været sjovt at være et kendt ansigt – både mens programmet var i gang, men også efterfølgende. Der er tit nogen, som henvender sig til mig, og folk har altid søde kommentarer og er klar på en hyggelig snak. Så på den måde er det rigtig fedt at blive genkendt ude i byen, fortæller Frede til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Hvis jeg var blevet spurgt, om jeg ville deltage igen, havde jeg helt sikkert sagt ja. Jeg vil også være frisk på andre programmer, hvis det kom til det. Jeg kunne både forestille mig sådan noget som ‘Gift ved første blik’, ‘Den første date’ eller ‘Robinson Ekspeditionen’. Og hvis der blev lavet ‘Paradise Hotel’ for ældre, kunne jeg måske også være frisk. Egentlig tror jeg, at jeg er klar på det meste.
LÆS OGSÅ: Gik tomhændet fra ‘Landmand søger kærlighed’: Nu har han fået kæreste
Vær helt ærlig
Da Frede selv deltog i programmet, var der flere, der mente, at han virkede ligeglad med pigerne. I virkeligheden var Frede bare genert, og derfor mener han, at de nye landmænd skal forsøge at være mere udadvendte.
– Man skal passe på med ikke at være for genert, for så ved pigerne jo ikke altid, hvad man tænker og mener. Mit bedste råd er derfor også, at man skal være hundrede procent ærlig med følelser og meninger. Dog ikke så meget så pigerne jages væk selvfølgelig, griner Frede og tilføjer:
– Og når man bliver et velkendt ansigt i byen, så skal man bare smile til dem, der siger gode ting og være glad. De få negative kommentarer skal man ikke tage så tungt. Så bare forsøg at være glad og positiv, og vis hvem du er.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye landmænd
Smugkig lidt af den nye sæson nedenfor:

LÆS OGSÅ: Sådan bliver den nye sæson af ‘Landmand søger kærlighed’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.