'Landmand'-Brian: Derfor valgte jeg Ulla

Det var svært for Brian at vælge mellem Susanne og Ulla, men der var en klar årsag til, hvorfor han valgte, som han gjorde.

Af Emilie Holm Egebro - 25. oktober 2017 kl. 7:25

Det var en følsom Brian, vi fik set i gårsdagens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’. Her skulle han beslutte, om han ville invitere Ulla eller Susanne med på en romantisk weekend, og selvom valget faldt på Ulla, fældede han alligevel en tåre, da han skulle tage afsked med Susanne.
– Det var da hårdt at skulle sige farvel til Susanne, da hun er en super sød og dejlig kvinde. Men det var jo sådan, betingelserne var. Jeg var egentlig ikke i tvivl om, at jeg ville vælge Ulla, men derfor var det da lige et sentimentalt øjeblik at skulle tage afsked, efter vi jo alle haft nogle hyggelige dage på gården, forklarer Brian til Realityportalen.dk og uddyber:
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Louise og Danni: Vi snakker stadigvæk sammen
– Susanne var lidt for meget by-pige til mig, hvor Ulla passede bedre ind i min hverdag og på gården. Ulla var bedre til at tage initiativ og bare kaste sig ud i de ting, der nu skulle gøres på gården. Hun er jo også opvokset på landet. Samtidig var der også langt flere følelser for Ulla, end der var for Susanne. Derfor valgte jeg hende.
Brian fortæller desuden, at Ulla havde været hans favorit helt fra begyndelsen, selvom han naturligvis ikke kunne udtale sig om det undervejs, mens de andre kvinder også var inde i billedet. Han var dog nervøs for, om Ulla havde de samme følelser og ville sige ja til at tage med på weekendturen, men her var heldet med ham.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Mie: Derfor forlod jeg Nichlas
LÆS OGSÅ: Chokeret landmand har mistet alt: Nu bor han i campingvogn