'Landmand'-Anders erkender: Derfor har jeg ikke fundet drømmekvinden - Her & Nu

'Landmand'-Anders erkender: Derfor har jeg ikke fundet drømmekvinden

43-årige Anders håber, at TV 2-programmet kan hjælp ham til at finde den eneste ene, som han kan stifte familie med.

Af Emilie Holm Egebro - 2. oktober 2018 kl. 13:06

I den femte sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ er vi blandt andet blevet præsenteret for 43-årige Anders fra Høng, der håber på, at programmet kan hjælpe ham med at finde kvinden, han skal have børn med og leve sammen med resten af livet.
– Jeg kunne godt tænke mig at få børn, men det skal jo snart være, når jeg ser på min alder. Jeg er jo alligevel 43 år nu. Jeg søger en, der er aktiv og godt kan lide at bo på landet. Jeg løber tre gange om ugen, så det skal ikke være en, der kun vil ligge på sofaen. Hun må da også gerne være lidt husmor, men det er ikke, fordi jeg ikke også selv kan lave mad og vaske tøj. Det er jeg jo også vant til i min dagligdag nu, fortæller Anders, der har et godt bud på, hvorfor han endnu ikke har fundet den rette:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe og ekskæreste i åben krig: Nu har de politianmeldt hinanden
LÆS OGSÅ: Amalie overrasker: Jeg ser en fremtid med Peter

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Singleliv’-Camilla tage en date med til hundehvisker:


LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden
LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter modvind: Derfor er jeg stadig med i ‘Forsidefruer
– Jeg tror, at jeg ikke har fundet nogen kæreste, fordi jeg ikke har været offensiv nok. Jeg har snakket med mange piger gennem tiden, men jeg er altid blevet venner med dem istedet for kærester. Derudover er jeg vokset op i en rigtig kernefamilie, så jeg har altid drømt om det samme og været bange for, at jeg måske ville blive weekend-far, hvis jeg nu ikke fandt den rette. Jeg har villet være sikker på, at det holdt, og så har jeg nok holdt paraderne lidt oppe på forhånd for ikke at blive skuffet. Det duer jo bare ikke rigtigt at have det udgangspunkt, for så er det jo svært at finde en, hvis man ikke tror på det. Derfor har jeg nok ikke fundet den rette, fordi jeg har været så nervøs for, at det ville gå galt og så ikke givet det en chance.
Det er dog ikke, fordi Anders aldrig har lukket en kvinde ind i sit liv. Han har tidligere boet sammen med en kvinde i fire år, som han også er gode venner med den dag i dag.
Se, hvordan det går Anders og de andre landmænd i programmet, tirsdag klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels fik 53 breve: Sådan udvalgte han de fem
LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter modvind: Derfor er jeg stadig med i ‘Forsidefruer