Laila fra 'Nyskilt' vender tilbage: Jeg er forelsket

Laila fra 'Nyskilt' vender tilbage: Jeg er forelsket

Selvom Laila har oplevet skyggesiden af parforholdet, så har hun aldrig mistet troen på kærligheden.

Nyskilt
Af Mikkeline Andersen - 20. august 2015 kl. 11:56

Snart bliver det igen muligt at følge nyskilte kvinder i den svære tid, når endnu en sæson af ‘Nyskilt’ ruller over skærmen. Den første sæson bød blandt andet på et møde med Laila Schmidt, der havde valgt at opgive ægteskabet, fordi hendes daværende mand havde været hende utro med ikke bare én, men flere kvinder.
Når den nye sæson af ‘Nyskilt’ har premiere, så bliver det til et gensyn med Laila. Hun var nemlig ikke i tvivl om, at hun skulle takke ja til endnu en sæson, da muligheden bød sig.
– Den første sæson har givet et uventet afkast. Det, jeg har sagt og fremstået med, har hjulpet andre, og det gør mig stolt og glad, fortæller Laila til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Nogle folk spørger mig, hvorfor jeg udstiller mig selv? Men det føler jeg absolut ikke, at jeg gør. Tværtimod, så tør jeg stå frem og være sårbar. Der er en tendens til kun at vise, når tingene går godt, men jeg viser det også, når det er svært.
LÆS OGSÅ: ‘Nyskilt’-Laila: Min eks-mand havde et kvinde-misbrug
Har fundet en “kompliceret” kærlighed
Laila har jagtet kærligheden siden den første sæson af programmet, og det har kastet hende ud i en masse håbløse dates, som hun udtrykker det. Men trods en fortid med utroskab og mere eller mindre vellykkede dates, så har Laila ikke mistet håbet om igen at finde kærligheden. Faktisk svæver Laila på en lyserød sky, for hun har fundet en fyr, som hun dater. Men helt lykkeligt og ukompliceret er forholdet ikke.
– Det er kompliceret, fordi han bor i Sverige, og så har han nogle livsomstændigheder, som gør det svært. Men jeg er forelsket, og jeg er lykkelig for at turde give det en chance, selvom meget kan gå galt, fortæller hun.
Hvis forholdet til fyren fra Sverige skulle blive seriøst, så vil Laila ikke afvise at flytte til nabolandet om nogle år, når hun er færdig med sin uddannelse. Fyren fra Sverige er nemlig det, som Laila drømmer om i en kommende mand.
– Drømmemanden skal hvile i sig selv og være menneskeligt intelligent. Jeg kan lynhurtigt mærke, om et menneske hviler i sig selv og har kontakt til sit indre jeg. Og det har han.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: ‘Nyskilt’-Laila har det hårdt på dating-markedet
Hjælper andre videre
Da Laila gennemgik sin skilsmisse, skrev hun bogen ‘Røvretur, sixpack og neglelak’. Bogen blev en succes, og det strømmede ind med positive tilbagemeldinger – ikke mindst fra de mandlige læsere. Nu er Laila i gang med sin anden bog ‘Bog 2 – Man skal turde kærligheden’, hvor hun fortæller om, hvordan man igen får en tro på kærligheden efter flere år med svigt.
– Mit budskab er, som jeg også siger til mine foredrag, at bringer man fortiden med sig til nutiden, så destruerer man sin fremtid. Man skal være bevidst om sine tanker, og så har utroskaben intet med en ny mand at gøre, siger hun og understreger:
– Man skal tro på, at der også sker gode ting.
Den anden sæson af ‘Nyskilt’ har premiere den 1. september.
LÆS OGSÅ: Kanal 4 søger deltagere til ‘Nyskilt’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.