Laila er ude af 'Vild med dans': Man vidste det jo godt - Her & Nu

Laila er ude af 'Vild med dans': Man vidste det jo godt

Den smukke skiløber er færdig i ‘Vild med dans’, men det kommer ikke bag på hende.

Af Nikolaj Vraa / Louise Vilsbøl - 19. oktober 2018 kl. 22:07

Aftenens omgang af ‘Vild med dans’ blev endestationen for Laila Friis-Salling, som lå andensidst efter dommernes stemmer var afgivet. Og selvom det var deres første omdans i sæsonen, så var én omdans nok for parret, men det kom ikke som et chok for dem.
– Man vidste det jo lidt, det er mega øv. Aller mest ærgerligt er det, at det er Knæk Cancer i næste uge, den rammer lidt hårdt. Men vi gjorde, hvad vi kunne, fastslår Laila Friis-Salling kort efter afgørelsen, og Morten supplerer med et kærligt blik i retning af sin dansepartner:
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Emma afslører ‘Vild med dans’-hemmeligheder
– Det har været helt fantastisk at danse med Laila, det har det virkelig, meget inspirerende. Laila har sin egen måde at lære på og give mig en masse god energi, og det har jeg virkelig nydt godt af hver evig eneste minut, vi har været i det der træningslokale.
Morten og Laila er blevet rigtig gode venner udenfor danselokalet, og hun kommer til at savne at se ham hver dag. Hvis hun skal finde noget at glæde sig over, så er det at kunne sove længe igen og så udsigten til, at hendes fødder måske bliver sig selv igen efter at være klemt ned i dansesko og udsat for diverse hop og spjæt.
LÆS OGSÅ: Honey Boo Boo deltager i ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: CHOK! Jens Werner i alvorligt cykelstyrt