Læserne har talt: Her er den dejligste bager-hunk

I artiklen kan du se, hvem der har vundet titlen som den dejligste “kagebager”.

Af Emilie Holm Egebro - 9. november 2016 kl. 17:55

I 2012 løb ‘Den store bagedyst’ første gang over skærmen på DR1. Programmet fik stor succes og har sidenhen kørt efterår.
Gennem tiden har der været en hel del flotte bager-mænd med i programmet, og Realityportalen.dk mener derfor, det er på sin plads at få kåret den dejligste bager-hunk.
I afstemningen var der én deltager, som løb suverænt med sejren. Jesper fra denne sæson fik nemlig 42 procent af læsernes stemmer, mens andenpladsen, Tobias fra programmet i 2014, fik 27 procent af stemmerne.
– Jeg blev rigtig glad, da jeg hørte, at jeg havde vundet afstemningen. Det er da lidt vildt, at der er så mange, som åbenbart synes, jeg er så flot. Jeg går ellers ikke særligt op i mit udseende, og da jeg hørte om konkurrencen, havde jeg da bestemt ikke regnet med, at jeg ville vinde over de andre fyre, siger Jesper til Realityportalen.dk og tilføjer grinende:
– Man har jo desværre ikke mulighed for at dyste mod fyrene fra de tidligere sæsoner i at bage, så når nu jeg ikke kan vinde over dem der, så er det da meget sejt, at jeg kan vinde over dem i noget andet.
LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-Jesper: Gå aldrig ned på udstyr
Her er årets top 3 bager-hunks:
1. pladsen: Jesper fra sæsonen i 2016 (42 procent, 294 stemmer)
2. pladsen: Tobias fra sæsonen i 2014 (27 procent, 181 stemmer)
3. pladsen: River fra sæsonen i 2013 (20 procent, 140 stemmer)
Stort tillykke til Jesper, Tobias og River!
Se ‘Den store bagedyst’-finale i aften kl. 20:00 på DR 1.
ER DET DIG? DR søger deltagere til ‘Den store bagedyst’
BAKING NEWS: Sådan foregår optagelserne til ‘Den store bagedyst’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.