Lærke afslører: Derfor ser jeg først ‘Ex on the beach’ nu

Lærke Wadmann er først nu klar til at se sig selv i ‘Ex on the beach’.

Af Rikke Lynge - 15. marts 2021 kl. 06:55

Lærke Wadmann blev kendt som Asbjørn Nielsens store kærlighed, da hun på uventet vis brød ind i en date mellem Asbjørn og Amalie i Rundetårn i ‘Ex on the beach’ sæson 5. Efter programmet blev Lærke og Asbjørn kærester, men kærligheden holdte ikke, og i dag danner Asbjørn par med Christel Trubka kendt fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Singletown’.

De mange følelsesladede oplevelser og minderne fra sæsonen har gjort, at Lærke ikke har fået set sæson 5 af ‘Ex on the beach’, hun har ikke været klar før nu.

– Lysten er først kommet nu. Der er jo også en masse minder i sæsonen, og dem føler jeg, at jeg er klar til at se nu, fortæller Lærke, der heller ikke er begejstret for at skulle se sig selv på tv.

LÆS OGSÅ: Simone og Philips søn har det ikke godt: Vi har brug for hjælp

Lærke og Asbjørn (Foto: Krestine Havemann)

– Jeg synes, det er mærkeligt, og jeg tror aldrig, jeg vænner mig helt til det, fortæller Lærke til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lærke åbner op om brud med Asbjørn: Derfor slog vi op

Dog synes Lærke, det er vigtigt at se, hvordan hun er blevet klippet sammen.

– Folk, der følger mig her på Instagram, har jo en idé om, hvem jeg er ud fra programmet. Så jeg tænkte, at det nok var smart at se det selv, griner Lærke og fortsætter:

– Dog har jeg jo haft veninder og familie, som har opdateret mig på, hvad der er sket i afsnittene, så jeg ligesom havde en idé om, hvad folk snakkede om, når de henvendte sig, forklarer Lærke.

LÆS OGSÅ: Helt nyt look: Kan du kende Jackie Navarro?

Læs mere om