Lækre Michael Backer fra 'Robinson': Sådan går det i dag

Den flotte fyr stortrives og kan snart opleves på skærmen igen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. juli 2016 kl. 10:52

28-årige Michael Backer deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’ tilbage i 2013. Den charmerende fyr var særdeles populær blandt de kvindelige seere og vandt også titlen som ‘Årets Robinson Hunk‘. I dag, tre år senere, er han stadig en nydelig mand, som stortrives med livet og karrieren.
– Det går skide godt med jobbet Jeg arbejder stadig sammen med min rigtigt gode kammerat i hans firma FlytJer.dk. Vi er glade og gode til det, vi laver, siger den københavnske fyr til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Årets ‘Robinson’-hunk: Backer løb med en suveræn førsteplads
LÆS OGSÅ: Gammel kending med i ‘Robinson’: Jeg er ikke bange for noget
Snart indehaver af et kørekort

Backer deltog i dette års 'Robinson Ekspeditionen'. (Foto: TV3)

Backer deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’ i 2013. (Foto: TV3)


Derudover er han i fuld gang med at tage kørekort, han har ikke tidligere haft behov for at køre bil, da han har været ganske tilfreds med at benytte byens offentlige transportmidler.
– Jeg har altid elsket offentlig transport. Specielt har jeg elsket at kigge på mennesker, for der er virkelig mange forskellige typer, og det er ret sjovt at sidde og kigge på, griner han og tilføjer:
– Men nu skulle det være, at jeg fik taget det kørekort. Det er nemlig lig med mere arbejde, mere arbejde er lig med flere penge, og flere penge er lig med mere sjov og ballade.
Vi får snart fornøjelsen af at se ‘Robinson’-hunken på tv, da han netop har deltaget i et program, som bliver vist på Kanal 5 til efteråret.
LÆS OGSÅ: Geggo: Måske melder jeg mig til ‘Robinson’
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager med i ‘Robinson’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.