Lækre Christopher arbejder hårdt i paradis

For en kort stund har han skiftet København ud med en luksuriøs arbejdsplads i Malaga i det sydlige Spanien.

Christopher
Af Newspaq - 27. februar 2015 kl. 10:25

For en kort stund har han skiftet København ud med en luksuriøs arbejdsplads i Malaga i det sydlige Spanien.
Her skal den danske superstjerne Christopher nemlig skyde en musikvideo, og selv om videoen bliver filmet ved en fornem kæmpevilla med stor terrasse og egen pool, er danskeren med proptrækkerkrøllerne svær at gøre tilfreds.
– Vi kunne desværre ikke få noget, der var større. Sådan er det, pyt, joker Christopher således om et billede på sin Instagram-profil, der forestiller det enorme spanske hus, hvor musikvideoen efter alt at dømme skal optages ved.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Er Christopher med i ‘Paradise Hotel’?
Lover svedige billeder af popstjernen
Videoen skal filmes af den amerikanske filmmager Kris Tait, som er bosiddende i København. Og selv om han ikke afslører meget om den nye video, giver han alligevel Christophers fans lidt at glæde sig til.
– Jeg har forladt København for en stund, så jeg kan filme den danske popsanger og hjerteknuser Christopher. Følg med her på siden for snart at se nogle svedige billeder, skriver han således om et billede på sin egen Instagram-profil.
Se Christophers luksusvilla i Malaga HER.
Og kameramanden Kris Taits opdatering HER.
LÆS OGSÅ: Christophers kæreste forlader ham
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.