Melanie om uddannelse: Det går over al forventning

Melanie glæder sig til at kunne leve af at lægge makeup på folk.

Af Mikkeline Andersen - 21. november 2014 kl. 9:10

Den tidligere ‘For lækker til love’-babe Melanie Slowik Nørskov Pedersen er ikke længere at finde på tv. Melanie har nemlig travlt med sin uddannelse, men det er også snart fortid.
– Det går over al forventning med min uddannelse på Beauty Academy i København. Det er bare den bedste følelse at få credit for noget, man virkelig elsker at lave. Jeg har afslutningsprojekt på skolen i dag, og så er jeg færdiguddannet, fortæller Melanie til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg er næsten ved mit første mål at kunne lege med makeup hver dag og leve af det, samt arbejde freelance ved siden af. Jeg har snart mit drømmejob, og så gælder det bare om at udfolde sig indenfor det.
LÆS OGSÅ: Melanie om livet efter reality: Man kommer videre
Fremtiden er med Jacob

Parret er meget glade for hinanden og kan ikke forestille sig at leve uden hinanden. (Foto: Privat)

Parret er meget glade for hinanden og kan ikke forestille sig at leve uden hinanden. (Foto: Privat)


For snart to år siden måtte Melanie erkende, at hun ikke længere er ‘For lækker til love’. Jacob Affe Olsen slog nemlig benene væk under hende, og det har ikke ændret sig.
– Det går rigtig godt med Jacob og jeg. Vi er som nyforelskede og kan ikke undvære hinanden. Jeg har dog haft ret travlt på det sidste på grund af uddannelse og arbejde, så der har ikke været så meget tid til at være sammen, siger hun.
Et par år ud i fremtiden vil parret gerne have børn, men inden da har Melanie flere projekter i gang.
– Der sker en masse spændende ting i mit liv lige for tiden, som jeg snart kan åbne dørene op for.
Melanie deler ud af sine makeup-kreationer på sin blog.
LÆS OGSÅ: Melanie om kæresten: Vi ønsker at tilbringe livet sammen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.