'For lækker til love'-Julie: Sådan går det i dag

Der er gang i den for realityparret, Julie og Steffan, der knokler med job og uddannelse.

Af Mikkeline Andersen - 1. juli 2014 kl. 9:12

‘For lækker til love’-baben Julie er stadig vild med sin kæreste, Steffan fra ‘Paradise Hotel’. De har efterhånden kendt hinanden i et godt stykke tid.
– Vi har kendt hinanden i et par år, og så har vi været kærester i snart halvandet år. Tiden går stærkt, men det går godt. Vi bor stadig sammen i vores dejlige lejlighed i hjertet af Aarhus, siger Julie til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Vi har mere eller mindre indrettet lejligheden sammen. Så den tøsede lejlighed er skiftet ud med et mere modent, klassisk og stilet design, som stadig er holdt i en lidt romantisk stil.
LÆS OGSÅ: Nyt par i realityland
Børn må vente

Det lykkelige par. (Foto: Privat)

Det lykkelige par. Julie er netop blevet bachelor i International markedskommunikation og spansk, hun har planer om at læse videre efter sommerferien. Steffan er uddannet markedsføringsøkom. (Foto: Privat)


Både Steffans lillesøster og Julies storesøster har fået børn, men selvom de to realitydeltagere er glade for hinanden, går de ikke med babyplaner.
– Vi vil gerne have børn gerne en dag, men ikke nu. Jeg har en masse ting, som jeg gerne vil nå, inden jeg skal til at have børn, siger hun.
For tiden bruger Julie meget tid på sin blog. Hun er blevet modeblogger hos Bloggers Delight, hvilket hun er meget glad for.
LÆS OGSÅ: Dagens julegodter: Julie og Steffan: Vi holder jul hver for sig
LÆS OGSÅ: Gustav langer ud efter haters

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.