'For lækker til love'-babe skal under kniven

Inden længe får Patricia foretaget en kosmetisk operation.

Af Mikkeline Andersen - 18. september 2014 kl. 11:54

Selvom Patricia er ‘For lækker til love’, så er der plads til ændringer. Derfor har Patricia bestilt en tid på privathospital Nygart.
– Jeg skal have lavet brystimplantater. Vi er blevet enige om 450 milliliter, men hvis det ikke kan være der, så bliver det 400 milliliter, fortæller Patricia til Realityportalen.dk.
Udover brystforstørrelsen skal hun have lavet læber og botox.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-par er klar til børn
Store bryster er en barnedrøm
‘For lækker til love’-deltageren har tabt 47 kilo, og det er gået udover hendes bryster, der er gået fra en 85d til 80a. Det er grunden til, at Patricia for første gang bliver lagt i narkose.
– Før jeg tabte mig, havde jeg flotte, store og naturlige bryster. Men alt har en pris, og i mit tilfælde blev det brysterne. Siden jeg var 12 år, har jeg altid ønsket mig store og flotte bryster, siger hun.
Selvom Patricia får lavet sine bryster, så skal de se naturlige ud.
– Mit store krav er, at jeg vil have flotte, naturlige og store bryster. Ikke den slags hvor man tydeligt kan se, at du har fået dem lavet. Flot kavalergang, runde og dejlige naturlige look. Ikke noget barbie look. Det var meget vigtigt for mig, og lægen forstår præcis mit krav.
LÆS OGSÅ: Kay i chok: Daten er født som mand
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.