'For lækker til love'-Melanie har taget stor beslutning: Det er mega angstprovokerende - Her & Nu

'For lækker til love'-Melanie har taget stor beslutning: Det er mega angstprovokerende

Bloggeren kaster sig inden længe over et helt nyt projekt.

Af Jonas Sand - 25. august 2017 kl. 10:34

Inden længe starter der en helt ny fremtid for Melanie Nørskov. Den 5. september sætter den tidligere ‘For lækker til love’-stjerne sig nemlig igen på skolebænken, hvor hun vil fortsætte sin uddannelse. Det fortæller hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Allerede tidligere på året løftede Melanie sløret for, at hun gik med tankerne om at skifte karriere og uddanne sig ved siden af fuldtidsjobbet som makeup-artist hos Estée Lauder Companies. Og nu har hun altså taget skridtet.
– Jeg skal derfor starte på enkeltfag i kommunikation i praksis her den 5. september på CPH Business. Jeg glæder mig så meget, men synes også, det er mega angstprovokerende, fordi jeg skal til at gå til eksaminer igen, og jeg føler, at der er meget højere forventninger til en nu, end da man gik på HHX, skriver hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: WHAT!? Er Amalie og Peter sammen igen?
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut
Men det stopper ikke, når hun er færdig med her. Hun har nemlig tænkt sig at læse videre igen.
– Når jeg har afsluttet mit enkeltfag i kommunikation i praksis, starter jeg på kommunikationsstrategi, og så har jeg tænkt at tage en Event Management-uddannelse til sidst.
Her kan du læse hele blogindlægget, hvor du blandt andet kan læse alle de overvejelser, som Melanie gjorde sig, inden hun tog beslutningen.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-babe kørte kæresten ned
LÆS OGSÅ: Sådan går det Søren fra ’For lækker til love’
LÆS OGSÅ: Ciano fra ‘For lækker til love’: Deltagelsen kostede mig min drøm
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.