'For lækker til love'-babe kørte kæresten ned

Den smukke realitydeltager åbner op omkring en uheldig situation, hvor hun kørte sin kæreste ned.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 1. juli 2016 kl. 16:55

Melanie Nørskov og kæresten Jacob Affe har dannet par siden starten af 2013. Forholdet virker til at køre på skinner for parret – og det er selv om, Melanie tidligere har kørt ‘Paradise Hotel’-deltageren ned. Det fortæller hun på sin blog.

Parret er meget glade for hinanden og kan ikke forestille sig at leve uden hinanden. (Foto: Privat)

Melanie og Jacob har været kærester siden starten af 2013. (Foto: Privat)


Historien ligger et stykke tid tilbage, hvor Melanie skulle hente Jacob i byen. Og mens han hentede pizzaer, ville hun hente bilen. Det gik dog ikke så godt.
LÆS OGSÅ: Melanie fra ‘For lækker til love’: Jeg fortryder min deltagelse
– Jeg bakkede meget forsigtigt ud fra min bås, hvor jeg pludselig ramte noget. Det gav et dunk, og jeg så en MEGET chokeret pige stå på fortorvet og kigge på mig. Her tænkte jeg: “FUCK, Melanie, nu har du virkelig dummet dig”, skriver hun.
– Jacob åbner så døren og råber: “Hvad fanden har du gang i, skat? Du kørte mig ned”. Ej, men hvor dum har man lov til at være, fortsætter hun og fortæller, at kæresten efterfølgende kan prale med, at han da reddede pizzaerne.
I starten var episoden ikke så sjov for parret, men siden har de lært at grine af det. Her kan du læse hele indlægget, hvor du også kan lære seks andre facts om Melanie.
LÆS OGSÅ: Melanie om livet efter reality: Man kommer videre
LÆS OGSÅ: Tre ting du ikke vidste om Melanie fra ‘For lækker til love’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.