'For lækker til love'-Babe har født

På under et døgn nåede ‘For lækker til love’-baben en flytning, et babyshower og en fødsel.

Af Louise Vilsbøl - 6. juni 2016 kl. 9:05

Der er i hvert fald ikke nogen, der kan sige, at Nadia Berg Korsgaard fra ‘For lækker til love’ ikke er en sej kvinde. I onsdags fik hende og kæresten Nick Schmidt Rasmussen fra ‘Bikini Island’ nøglerne til deres nye hus, fredag var hun til sin næstsidste eksamen, lørdag flyttede de ind i huset, og senere på dagen blev hun overrasket med babyshower, og søndag morgen fødte hun.
– Fødslen gik stærkt. Vandet gik 01.15 lørdag nat, og 7.30 var hun kommet til verden søndag morgen, fortæller Nadia til Realityportalen og fortsætter:
– Hun er kommet 3 uger før tid, men vi har renoveret hus fra vi fik det onsdag for at kunne flytte ind lørdag, og jeg tror, at det er det, der har gjort, at hun måske er kommet lidt før tid. Heldigvis har vi en dejlig familie, som så hjalp os færdig søndag med resten af flytningen.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Nadia jubler: Vi har fået hus
Svært at blive enige om navnet
Nick fik altså den største fars dags gave, man overhovedet kan få, og allerede tre timer efter fødslen kunna Nadia og Nick tage deres lille datter med hjem fra hospitalet. Selvom hun kom før tid, har prinsessen allerede fået et navn.
– Vi havde svært ved at blive enige, jeg vil have Aura, han vil have Elina, så det blev til Aura Elina, fortæller Nadia og afslører samtidig, at de to storebrødre har taget godt imod lillesøster.
–  Liam er SÅ stolt, og det samme er Joshua. De bliver nogle gode storebrødre.
LÆS OGSÅ: Se ‘For lækker til love’-Nadias vilde tatovering
Skal til eksamen om to uger
Til trods for en veloverstået flytning og fødsel kan Nadia ikke helt læne sig tilbage og nyde det søde barselsliv endnu. Hun mangler nemlig endnu en eksamen.
– Jeg har en eksamen mere her den 20 juni, som jeg skal til. Vi har aftalt, at jeg ammer ud, og så tager Nick med og venter ude foran, til jeg er færdig, fortæller hun.
Nadia har tidligere været frisør og haft sin egen salon, men nu mangler hun én eksamen for at færdiggøre sin HF, og til februar efter en velfortjent barsel skal hun begynde på uddannelsen til socialrådgiver.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Nadia viser maven frem
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.