Kylie Jenner er en af verdens mest indflydelsesrige personer - Her & Nu

Kylie Jenner er en af verdens mest indflydelsesrige personer

Nu bliver Kylie anerkendt for sin store popularitet og indtager endnu en topliste.

Af Louise Vilsbøl - 29. juni 2018 kl. 16:55

Man skal nok lede i lang tid, før man kan finde en person, der ikke har hørt om Kardashian-familien, og nu anerkender magazinet TIME også familiens popularitet. På deres årlige liste over de 25 mest indflydelsesrige på internettet kan man finde hele to navne fra den celebre familie.
SE BILLEDERNE: Så meget ligner Oliver Bjerrehuus 17-årige søn sin far
Både 20-årige Kylie Jenner og hendes svoger Kanye West er på den eftertragtede liste. Med mere end 100 millioner følgere på Instagram alene er reality-stjernen, Kylie Jenner, til trods for sin unge alder en af de mest elskede og berømte mennesker på internettet.
Og hvis man var i tvivl om Kylies popularitet, så slog hun den fast med syvtommersøm, da hun afslørede sin datters navn, Stormi webster, med et billede på Instagram, hvor hun holdt datterens hånd. Billedet blev på en enkelt dag det mest likede billede på mediet nogensinde.
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
Kanye West har ikke været den mest aktive på de sociale medier, og det er kun to måneder siden, han kom tilbage på Twitter, men siden da har hans Tweets været nogle af de mest omdiskuterede på verdensplan. Derfor er han også at finde på listen over de mest indflydelsesrige på internettet.
Se hele listen over de 25 mest indflydelsesrige personer på internettet her.
LÆS OGSÅ: Så kold er luften i Kardashian-familien
LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian har piercet sin to måneder gamle datter

stormi webster ??

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on