Kylie Jenner vender tilbage som 'mommy blogger' - Her & Nu

Kylie Jenner vender tilbage som 'mommy blogger'

Når Kylie Jenner vender tilbage på de sociale medier, bliver det som en ‘mommy blogger’.

Af Louise Andersen - 25. januar 2018 kl. 07:25

Kylie Jenner har holdt sig godt skjult i den seneste tid, og det har kun givet ekstra grund til at tro på de amerikanske medier, der i de seneste tre måneder har erfaret på stribe, at Kardashian-søsteren er gravid, og at Kylie Jenner angiveligt har termin inden længe. I går dukkede hun så op som frontfigur for en ny Calvin Klein-kampagne, og det har kun givet endnu mere benzin på bålet af ryger om, at Kylie er gravid.
Nu er der angiveligt nyt om graviditeten, og at hun vil bruge sin kommende rolle som mor til at genopfinde sig selv. Kylie vil, ifølge en kilde, nemlig vende tilbage til de sociale medier som en ‘mommy blogger’. Det skriver Entertainment Tonight.
LÆS OGSÅ: Calvin Klein-kampagne afslører 7 tegn på, at Kylie Jenner ER gravid
LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian afslører: Sådan skjulte jeg min graviditet
– Så snart babyen er født, vil hun annoncere det, og så vil hun introducere babyen til hendes fans. Hun vil også tage fat på, at hun ‘gik helt i sort’ på de sociale medier og i offentligheden, fortæller en kilde til mediet og fortsætter:
– Ja, hun vil offentliggøre billeder. Hun er begejstret for fortsat at være sit autentiske jeg, der snart indebærer at være mor, og det vil hun dele med sine fans.
Ifølge kilden har Kylie virkelig nydt at være væk fra offentlighedens søgelys. Det er første gang i hendes liv, at hun ikke forfølges af et kamera, og hun forsøger at nyde sit privatliv.
LÆS OGSÅ: Linse Kessler tjener kassen: Så meget tager hun for at skrive autografer
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes stopper i ‘De unge mødre’