'Kurs mod fjerne kyster' tvinger 'Go' Morgen Danmark'-vært til pause - Her & Nu

'Kurs mod fjerne kyster' tvinger 'Go' Morgen Danmark'-vært til pause

Der bliver ikke længere tid til at sige godmorgen til danskerne på TV2 for Mikkel Beha Erichsen.

Af Jonas Sand - 9. februar 2016 kl. 11:40

I sidste uge stoppede Morten Resen på ‘Go’ Morgen Danmark’, og nu trækker endnu en vært stikket for det populære morgenprogram. Efter Mikkel Beha Erichsen i syv år har været vant til at tilbringe sine morgener på skærmen med danskerne, har han nu valgt at tage en pause.
Men det betyder ikke, at det helt bliver til en pause fra fjernsyn. Pausen er nemlig taget, så han får mere tid til det populære TV2-program ‘Kurs mod fjerne kyster’.
– Foreløbig lyder min aftale med TV 2 på, at jeg holder en lidt længere pause, så jeg kan få tid til at klippe på programmerne til ‘Kurs mod fjerne kyster’. Min kone, Marian, og jeg er jo meget involverede i redigeringsarbejdet, og selv om vi har to dygtige gutter i klipperummet, så bruger vi også meget tid på selv at se alt materialet igennem, fortæller Mikkel Beha Erichsen til TV 2.
Derudover rejser han i næste måned igen ud i verden med familien for at optage en helt ny omgang ‘Kurs mod fjerne kyster’, og det gør det altså umuligt at passe værtstjansen på ‘Go’ Morgen Danmark’.
I aften klokken 20:00 på TV2 kan du følge med, når Mikkel Beha Erichsen og resten af familien igen sætter ‘Kurs mod fjerne kyster’.
LÆS OGSÅ: DATOEN ER KLAR: Beha Erichsen sætter igen ‘Kurs mod fjerne kyster’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.