'Kurs mod fjerne kyster'-hunk skal være far

Der kommer inden længe et nyt medlem til den populære tv-familie.

Af Jonas Sand - 24. maj 2018 kl. 11:15

Der kommer snart endnu et medlem til den populære familie fra TV 2-programmet ‘Kurs mod fjerne kyster’. 28-årige Emil Midé Erichsen og hans kæreste, Louise på 26, skal nemlig være forældre. Det fortæller det glade par til BILLED-BLADET.
TAG TESTEN: Hvilken ‘Kurs mod fjerne kyster’-fyr passer du sammen med?
SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet
– Ja, det sker i løbet af sommeren, og det bliver så dejligt. Vi er begge meget glade. Graviditeten går godt og har været uproblematisk indtil videre for Louise, fortæller Emil.

Emil og kæresten Louise bliver forældre senere i år. (Foto: Michael Stub)


Parret ved endnu ikke, om det bliver en dreng eller pige, men ifølge Emil er det også helt lige meget.
– Jeg har ingen præferencer, men ønsker blot, at det bliver en sund og rask baby. Jeg har været skruk i mange år, og tanken om, at nu skal det være, er sjov, vild og også overvældende. Det bliver en begivenhed, som helt sikkert kommer til at ændre vores liv radikalt – og kun til det bedste, hvilket mange siger til os. Men vi ved det jo først, når vi står med guldklumpen i hænderne, slår Emil fast.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester
LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’-familien klar til nyt eventyr

Farfar glæder sig

For Mikkel Beha Erichsen er graviditeten naturligvis også en stor nyhed. Det er hans første barnebarn, og han glæder sig i den grad til at blive farfar. Det fortæller han til Ekstra Bladet.
– Det er helt fortrinligt dejligt. Jeg har glædet mig til den dag skulle komme, hvor jeg skulle være farfar, siger Mikkel Beha Erichsen, der i løbet af de kommende måneder bliver bedstefar for første gang, siger han til avisen og slår fast, at hans far, Troels Kløvedal, også glæder sig til familieforøgelsen.
– Ja, han får debut som oldefar. Det er fantastisk, at han skal opleve det, siger Mikkel Beha uden at fortælle om, hvordan det går med den folkekære eventyrer, der kæmper en hård kamp mod den livstruende nervesygdom ALS.
LÆS OGSÅ: Efter bruddet: Det skal der ske med Boris og Josefines baby
LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’-fyr scorede kæresten på mail