'Kurs mod fjerne kyster'-familien klar til nyt eventyr

De populære TV 2-folk har fundet ud af, hvor næste rejse skal gå hen.

Af Jonas Sand - 27. oktober 2017 kl. 17:55

Mikkel Beha Erichsen og familien er slet ikke færdige med at opleve verden til søs, og ‘Kurs mod fjerne kyster’-folkene har allerede det næste store eventyr i tankerne. De drømmer nemlig om at sejle nordpå til Norges vestkyst, Færøerne, Island og Grønland, skriver familien på deres blog.
Det bliver dog uden det velkendte skib Havanas, der for næsten halvandet år siden vendte hjem fra en jordomrejse.
LÆS OGSÅ: TV 2 vil have mere ‘Kurs mod fjerne kyster’
– Andre har sejlet i de farvande i glasfiberskibe og gjort det med held, så Havanas glasfiberskrog skulle såmænd nok også holde til det. Men hvis vi virkelig skal ind og skubbe til nogle isflager, så synes vi, at skibet skal være stærkere, og det skal også være isoleret, så vi ikke frostsprænger alt ombord, inklusiv os selv, skriver familien.
De har allerede fundet det nye skib, der er helt perfekt til rejsen.
– Den helt store forskel, og det vi nu skal til at vænne os til, er, at den ikke har mast og udelukkende er et motorskib. Men til alle de drømme vi har om at gå nordover, kan vi ikke forestille os et mere velegnet fartøj, og så må vi lære at leve med, at det bliver med motor og ikke vindens kraft, fortsætter de.
LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’-Emil scorede kæresten på mail
TAG TESTEN: Hvilken ‘Kurs mod fjerne kyster’-fyr passer du sammen med?
Plads til hele familien
Sønnerne Theis og Emil har begge fået kærester, og dem er der naturligvis også plads til på det nye skib. Det samme gør sig gældende, hvis familiens yngste medlem, Alfred, også finder kærligheden inden turen.
– Skibet er bygget med fire kahytter, og Marian og jeg har allerede bygget tre af enkeltkøjerne om til dobbeltkøjer, så også Emil og Theis, og deres kærester, kan få en ordentlig køje. Den fjerde kahyt er forsat to enkeltkøjer, men jeg har sagt til Alfred, at de også sagtens kan bygges om til dobbelt, når det en dag bliver aktuelt, fortæller Mikkel på bloggen.
Der meldes intet om, hvorvidt TV 2-seerne får lov til at komme med på rejsen, men både tv-kanalen og familien har tidligere været klar til at lave flere programmer.
Her kan du læse hele familiens blogindlæg og se den både, der skal med dem på eventyr.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…
 
LÆS OGSÅ: Mikkel Beha tjener kassen på ‘Kurs mod fjerne kyster’
LÆS OGSÅ: Emil Beha: Jeg føler mig som turist i min egen by