'Kurs mod fjerne kyster'-Theis er tilbage på skolebænken

Selvom Theis foretrækker at være på en båd på havet eller på ski i alperne, har han alligevel valgt at vende tilbage til skolelivet.

Af Emilie Holm Egebro - 10. februar 2018 kl. 10:59

Tre år tilbragte Theis Midé Erichsen på havet ombord på båden Havana, indtil han i sommeren 2016 vendte hjem. De tre år kunne han have brugt på gymnasiet, men den populære sejler fandt allerede i en tidlig alder ud af, at han ikke hørte til med hovedet i bøgerne.
Som 17-årig droppede han nemlig ud for i stedet at blive ansat i Surf & Ski-butikken Nautic. Her skulle han sælge snowboards.
– Skolen interesserede mig ikke, så jeg havde svært ved at finde motivationen i dansk- og matematiktimerne, har Theis tidligere fortalt til magasinet Skinews.
TAG TESTEN: Hvilken ‘Kurs mod fjerne kyster’-fyr passer du sammen med?
Alligevel er 24-årige Theis nu tilbage på skolebænken:
– Jeg er lige begyndt i skole i sidste uge. Og min kæreste Ida begynder også snart i skole, så vi er bare studerende nu. Det er bådbygger-uddannelsen, så jeg går bare og høvler træ. Det er dejligt, fortalte Theis, da Realityportalen.dk mødte ham til TVPRISEN.
– Det er fra morgen til eftermiddag hver dag, så det går det meste af tiden med. Så vi har ikke så mange nye projekter på tegnebrættet – vi skal jo passe vores skole. Så det bliver først om noget tid, fortsatte Theis.
Se hele interviewet med ‘Kurs mod fjerne kyster’-stjernen øverst i artiklen, hvor han også fortæller, hvordan det går med ham og kæresten Ida.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz bekræfter: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause
AFSLØRING: Nadia Shila smidt ud af mødregruppe
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefruer’-stjerne er blevet skilt