Kun én af 'Familien Nielsen'-brødrene har et arbejde

Hvor de to ældste brødre har valgt en professionel boksekarriere som levevej, er 20-årige Kevin den eneste med et almindeligt arbejde.

Af Kenth G. Madsen - 9. februar 2017 kl. 20:55

Kevin er tømrerlærling og dermed den eneste af brødrene i ‘Familien Nielsen’, der har et normalt arbejde i det civile liv. Hans far, Jan Nielsen, ville gerne har haft, at også den yngste søn skulle gå boksevejen, fordi han gør sig suverænt godt i ringen. Men selv om Kevin dog boksetræner på motionsplan til daglig, så har han altså fravalgt det som levevej.
– Det har bare ikke interesseret mig så meget, siger Kevin, der for nylig blev far til datteren Melia, og det er en rolle, han nyder i fulde drag:
– Det er fantastisk at være far, og jeg fik min datter kort før min bror Patrick blev far til sønnen Oscar, siger Kevin, som dermed var den første leverandør af familieforøgelse blandt brødrene.
LÆS OGSÅ: ‘Familien Nielsen’-mormor bruger 80.000 på banko
Jeg fik tæv derhjemme
Men selvom lillebror har taget revanche og har videreført generne som den første, så har det ikke altid været nemt at være mindstemand i et trekløver bestående af slagsbrødre.
– Ude har de altid beskyttet mig, og hjemme fik jeg så tæv af dem. Så det var altså kun dem og ikke andre, der måtte give mig øretæver, siger Kevin, der siden har lært at forsvare sig og slå fra sig.
LÆS OGSÅ: Husker I, da Patrick Nielsen checkede ind på ‘Paradise Hotel’?
– Omvendt nyder jeg også de fordele, det automatisk giver at være lillebror. Hvis de har lidt penge, skal jeg da også have nogle af dem, mener Kevin bestemt.
– Så jeg kommer med til alle festerne og drikker gerne på deres regning, slutter han med et smil.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Patrick Nielsen viser sin tatoverede røv
LÆS OGSÅ: Derfor er Nielsen-brødrene opkaldt efter filmstjerner
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.