Kronprinsparret overrasker: Lej vores luksushus

Nu kan man komme til at bo som de kongelige, de udlejer nemlig deres gemakker.

Af Nikolaj Vraa - 18. januar 2020 kl. 11:55

Det var en overraskelse for de fleste, da kronprins Frederik under sidste uges pressemøde i schweiziske Verbier afslørede, at han og familien har ejet et hus i området i 10 år. 
De næste tre måneder har kronprinsbørnene og Mary fast base i huset, men når Frederik og Mary ikke selv bruger deres chalet i Verbier, lejer de det ud gennem en lokal mægler i den schweiziske alpeby. 
LÆS OGSÅ: Derfor flytter Kronprinsparrets børn til udlandet
Afhængigt af hvornår på sæsonen man lejer det, ligger prisen for en uge i den kongelige skihytte på mellem 41.200 og 65.400 kroner. For det beløb kan op til 10 personer til gengæld også få en luksuriøs ferie i det nænsomt renoverede træhus, der er et af byens ældste.
Der er installeret et nyt køkken med alt tænkeligt tilbehør, tre designerbadeværelser, sauna i kælderen, jacuzzi, vaskemaskine, tørretumbler og opvarmet garderobe til udendørstøj samt skistøvletørrer. Der er naturligvis også internet, stort fladskærms-tv og et stort musikanlæg. 
LÆS OGSÅ: Linse tjener kassen: Så meget tager hun for at skrive autografer
Kronprinsessens australske baggrund skinner igennem i indretningen. Over pejsen hænger der et maleri med en koalabjørn, der sidder i et eukalyptustræ og tygger blade.
Kongehuset ønsker ikke at besvare spørgsmål om huset, da det er et privat anliggende, mens udlejeren i en mail til HER&NU af samme årsag afviser at kommentere. Annoncerne for huset forsvandt dog kort efter HER&NU’s henvendelse. 
At udlejeren har et godt forhold til Kronprinsparret understreges af deres profil-billede på udlejningssitet Airbnb. Det er nemlig taget på Amalienborg Slotsplads. 
LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

Sådan præsenteres det gennemrenoverede hus på over 200 kvadratmeter fra 1860’erne på Airbnb. Det koster op til 65.400 kroner for en uge – afhængigt af hvornår på sæsonen man lejer det. (Foto: Airbnb / Location Verbier)