Kronprinsen i Gludsted Plantage: Mandejagt

Der var ingen kvinder til stede under jagten, hvilket kronprinsen håber at kunne ændre på.

Af Nikolaj Vraa - 14. november 2021 kl. 15:55

Kronprins Frederik havde et godt tilbud til Jacob Brunsborg, og det sagde den 49-årige søn af Lars Larsen ikke nej til. Brunsborg, der efter sin fars død står i spidsen for Jysk, var sidste mandag blandt de inviterede til kongejagten i Gludsted Plantage mellem Silkeborg og Brande.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Tvillingerne i byen med mor

Kronprinsen og milliardæren har kendt hinanden gennem mange år, og mens jagten var deres første sammen, har de ofte spillet golf med hinanden. På gæstelisten stod også Nationalmuseets direktør, Rane Willerslev, 50.

LÆS OGSÅ: Tvillingernes søde gestus: Vincent og Josephine hyldede Mary 

– Jeg sørger altid for at have en løbende fornyelse og forhører mig om, hvem der måtte have jagttegn. Det er spændende for folk at være med på sådan en stor jagt her, sagde kronprinsen til B.T. Blandt de mere end 20 deltagere i kongejagten var der dog ingen kvinder, hvilket kongehusets kommunikationschef, Lene Balleby, efterfølgende kaldte “ærgerligt”.

LÆS OGSÅ: Isabella imponerer: I fars fodspor

– Vi er naturligvis opmærksomme på problematikken, og der har jo også tidligere været kvindelig deltagelse i kongehusets jagter. Det håber vi også bliver tilfældet i fremtiden, skrev hun ifølge Berlingske.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far