'De unge mødre'-Kristina: Det er okay at være single - Her & Nu

'De unge mødre'-Kristina: Det er okay at være single

I ‘De unge mødre’ har vi fulgt Kristina Landins kampe som alenemor. Men siden sin medvirken i ‘De unge mødres drøm’, har hun fået ro i sjælen.

Af Maiken Støvring - 14. april 2013 kl. 12:00

Kristina Landin har, trods sin unge alder, allerede kæmpet mange kampe. Noget der især har fyldt, har været forhold til ældre mænd. Et mønster hun endelig er kommet ud af.
– Jeg er single nu, og endelig færdig med ældre mænd. Jeg lærte en hel masse af at være med i ‘De unge mødres drøm’. Jeg synes selvfølgelig, det er ærgerligt, da jeg godt kan lide at være et fast sted, men det er okay at være single. Jeg stræber efter manden, der kan give mig det, jeg søger, men det lykkes ikke, fortæller hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Hannah: Jeg er stadig single 
Trives med mor og Markus

En meget ung Kristina i sæson 5 af 'De unge mødre'.

En meget ung Kristina i sæson 5 af ‘De unge mødre’.


I ‘De unge mødre’ kunne vi følge Kristinas tætte samarbejde med sin mor. Et samarbejde der kom mere og mere knas i.
– Konflikterne i forbindelse med programmerne har gjort, at vi er kommet tættere på hinanden. Men vi deler ikke alt. Førhen bestemte hun, og hun deltog i alt, men sådan er det ikke mere. Nu er hun kun mormor for Markus, forklarer den unge mor.
Også Markus er ved at være en stor dreng, og han trives med sin mors singleliv.
– Markus er seks år nu og skal starte i skole til sommer. Han  trives rigtig godt, men har muligvis arvet sin fars ADHD, siger en lidt trist Kristina.
Desuden ser den lille dreng heller ikke sin  biologiske far mere, da faderen ikke ønsker det.
LÆS OGSÅ: Nanna Silje: ‘De unge mødre’ medførte uforudsete konsekvenser 
TV og skole 
Det er efterhånden længe siden, vi har set Kristina på skærmen. Tiden har hun brugt på at uddanne sig til sikkerhedsvagt, og er siden gået i gang med HG. Og hun vil ikke afvise, at hun kommer tilbage på skærmen.
– Jeg kunne da godt finde på at genoptage min deltagelse. Jeg syntes, at det var vildt spændende at lave tv, men da jeg stoppede, havde jeg bare ikke mere at byde på. Det skulle bare være mig og Markus og ikke flere udfordringer, slutter hun
Kristina er sidenhen blevet færdig med sin uddannelse – læs artiklen HER.
Derudover er der nyt omkring Markus – læs artiklen HER.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.