Kris Jenner er flov over eksmandens kønsskifte

Kardashian-moren har stadig svært ved at acceptere, at hendes eksmand i dag er en kvinde.

Af Mikkeline Andersen - 11. september 2015 kl. 8:50

Da Bruce Jenner valgte at offentliggøre, at han ville have et kønsskifte, var det ikke let for hans tidligere kone, Kris Jenner, at acceptere. Selvom det i dag er noget tid siden, at Bruce blev til Caitlyn Jenner, så betyder det ikke, at livet er blevet lettere for Kris. Det afslører Kris’ søster, Karen, overfor Heat Magazine.
– Det er stadig underligt, og vi prøver alle at vænne os til det, fordi det var så stort et chok, siger Karen til magasinet.
LÆS OGSÅ: Kris Jenner: Bruce og jeg var et perfekt par
Holder følelserne væk
Selvom familien stadig forsøger at vænne sig til, at Bruce i dag er Caitlyn, så understreger Karen, at de alle elsker Caitlyn.
– Jeg havde ondt at Kris, fordi hun er blevet såret og stadig prøver at affinde sig med det. Hun vil ikke snakke med nogen om det, fordi, hun synes, det er pinligt, fortæller Karen.
Selv holder Kris sine følelser om kønsskiftet skjult.
– Min søster er et geni til marketing, så hun er virkelig god til at skjule sine følelser. Kris vil ikke have, at verden tror, hendes liv er ved at falde sammen.
LÆS OGSÅ: Bruce Jenner: Jeg elsker Kris til døden
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.