Krig mellem paradisoer: Teitur og Philip overholdt ikke aftalen

Philip May så Teitur som sin største konkurrent til dette års Reality Awards.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. januar 2020 kl. 14:56

Han plejer ellers at stå på scenen i værtsrollen, men i år var ‘Paradise Hotel’- og ‘Divaer i junglen’-stjernen at finde på den røde løber, og det passede ham tydeligvis glimrende.
– Jeg vil se showet. De sidste fire år har jeg rendt rundt som en tosse på scenen. Nu vil jeg se showet, siger Philip May om at takke nej til at være vært til Reality Awards 2020.
LÆS OGSÅ: UPS: Paradiso bestikker kæreste efter at have været sammen med en anden
Han var ikke kun at finde på den røde løber, men også på listen over nominerede til Årets bedste mandlige deltager-prisen, og her var han i selskab med sidste års  ‘Paradise’-vinder Teitur, Jaffer og Kenneth, der begge er fra ‘Robinson’, samt Mark fra ‘Ex on the Beach’.
– Jeg har lært i mit lange 30-årige liv, at man aldrig skal sætte forventningerne for højt, for så kan man kun blive skuffet, og jeg tror faktisk, at Teitur tager den i år, siger han til Realityportalen, og han lægger ikke skjul på, at han føler sig presset.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Første parceremoni var planlagt 

Aftalen blev ikke overholdt

I tiden op til afgørelsen var der derfor blandt andet på Instagram kamp om stemmerne mellem de to populære reality-hunks Philip May og Teitur. De havde lavet en aftale om, at man kun måtte lægge én story op vedrørende nomineringen, og at man ikke måtte spørge folk om hjælp til stemmer. Den aftale blev i kampens hede hurtigt glemt.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Første parceremoni var planlagt 
– Jeg har gjort mit, og han har gjort hans. Det har været en god krig. Jeg har taget den før og er stolt af at være nomineret til den igen, siger en tilfreds Philip May.
Det skulle senere på aftenen vise sig, at man sagtens kan vinde en pris for anden gang.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson og kæresten Tommy: Sådan mødtes vi
– Tak! Tak til jer! Tak for støtten! Jeg vandt Årets bedste mandlige deltager til Reality Awards! Og det var på grund af jer! Er evigt taknemmelig! Som den første i Danmark har jeg vundet to! Tak! Kan hoppe igen. Hvem troede det, skriver Philip May efterfølgende i et opslag på sin Instagram-profil.
Se hele interviewet med Philip May, der fortæller om at være i krig mod Teitur.