Kræftsyge Anne Bech: Forladt igen - Her & Nu

Kræftsyge Anne Bech: Forladt igen

Anne Bech er igen blevet alene og skal få livet med to børn til at fungere som alenemor samtidig med, at hun kæmper mod sin kræftsygdom.

Af Nikolaj Vraa - 15. februar 2020 kl. 09:54

Få uger efter sin 41-års fødselsdag i november blev Anne Bech alene igen. Thomas Wulff, hendes samlever gennem mere end 10 år, flyttede fra deres fælles hus i Dragør, der nu er sat til salg.
– Jeg kan bekræfte, at vi er gået fra hinanden, og at jeg er flyttet, siger Thomas Wulff til Ekstra Bladet.

Anne Bech og Thomas Wilff, da de i 2016 var inviteret til Prinsesse Maries 40-års fødselsdag. (Foto: Henrik R. Petersen)


Fitnessguruen, der er ramt af kræft i binyren og metastaser i store dele af kroppen, er ikke vendt tilbage på HER&NU’s henvendelse, men bekræfter overfor Se og Hør, at manden er flyttet. Parret har en søn på to år, og derudover har hun en datter på 11 år fra et tidligere forhold.
LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler
Anne Bech og Thomas Wulff havde været barndomskærester, da de for snart 10 år siden fandt sammen efter hendes skilsmisse fra datterens far. Wulff forlod hende dog kort efter igen, da hun blev ramt af stress. Hun var træt, orkede intet og tog voldsomt på, hvilket påvirkede hende mentalt, har Anne Bech tidligere fortalt i et interview med ALT for damerne.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører pinlig bommert 
– Jeg fik så stort et chok, da han gik, at jeg tissede otte liter vand ud af kroppen i løbet af én uge. Min krop gik simpelthen i chok, for pludselig fyldte det mere, at min kæreste var gået, end at jeg var syg, fortalte hun til bladet i 2014. Lægerne har fortalt Anne Bech, at hun skal leve med kræftsygdommen resten af sit liv, men forleden havde hun gode nyheder at fortælle.
– Hormonbehandling virker. Ikke mere kemo (lige nu), ingen svingende blodprocent. Jeg har det som om, døden har stået i mit værelse, og lige nu kan jeg sende den ud ad døren, lød den opløftende besked fra Anne Bech på Instagram.
LÆS OGSÅ: Remee afslører stor hemmelighed: Er i dialog med universet