Kræftsyg stjerne i rørende hyldest til mor

Den tidligere tv-stjerne forsøger ihærdigt at fokusere på de gode mennesker i sit liv midt i den svære tid.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 16. august 2016 kl. 14:55

Da den amerikanske skuespillerinde Shannen Doherty tidligere i år blev diagnosticeret med brystkræft, tog stjernen beskeden med oprejst pande og forsøgte ihærdigt at holde humøret oppe.

Foto: All Over

Shannen holder humøret højt trods den svære tid. (Foto: All Over)


Siden da er ‘Beverly Hills’-stjernen startet i kemoterapi, og det har haft flere konsekvenser for den 45-årige skuespillerinde, som valgte at barbere alt sit hår på hovedet.
Under Shannen Dohertys sygdomsforløb har hendes mor ikke veget fra hendes side, og derfor har skuespillerinden nu valgt at sende en hyldest til sin forælder på det sociale medie Instagram. Her kan man på skuespillerindens profil se et billede af den tidligere “Brenda Walsh”-karakter, der ligger på sin mors skød og bliver nusset.
– Nogle gange er der ikke noget bedre end en moders kærlighed til at hjælpe en. Tak mor, fordi du altid er der og er så stærk for mig. Jeg elsker dig, skriver Shannen Doherty på Instagram.
Shannen Doherty har dog også selv været genstand for en del hyldest og ros på de sociale medier. Senest har veninden og “Buffy”-skuespilleren Sarah Michelle Gellar vist sin støtte, og på Instagram kalder hun blandt andet Shannen Doherty for sin muse.
– Min mandagsmuse er min modige ven Shannen Doherty. Jeg har altid sagt, at hun er en af de mest loyale venner, jeg nogensinde har kendt. Mens hun står midt i sit livs hårdeste rejse, deler hun det med venner, som hun aldrig har mødt i håb om at hjælpe andre, der går igennem det samme, skriver Sarah Michelle Gellar til billedet på Instagram.
LÆS OGSÅ: ‘Beverly Hills’-stjerne: Kræften har spredt sig

LÆS OGSÅ: Ven hylder kræftramt Beverly Hills-stjerne
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.