Kort efter utroskab: Bendtner planlægger bryllupsrejse

Det er ikke længe siden, at Bendtner havde en lidt for festlig julefrokost, som slog skår i parforholdet til Philine. Men nu ser det altså ud til, at fodboldspilleren er kommet på andre tanker.

Af Lærke Stræde - 19. marts 2020 kl. 16:58

Mascaraen er knap nok tør på model og influencer Philine Roepstorff, efter Nicklas Bendtner valgte at kysse med en 20-årig pige til en julefrokost, mens kæresten lå derhjemme og sov. I sidste afsnit af ‘Philine & Bendtner’ brød den mørkhårede skønhed sammen foran tv-holdet og måtte afsløre, at tingene ikke var så rosenrøde, som man ellers fristes til at tro ud fra parrets misundelsesværdige og eksotiske Instagrambilleder.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Tina: Det er rigtig svært lige nu
Men nu er der noget, der tyder på, at den eftertragtede fodboldstjerne er kommet på andre tanker. I dagens afsnit af Dplay-programmet gør Bendtner en aktiv indsats for at bevise sin kærlighed til kæresten. I stedet for at kaste håndklædet i ringen efter parforholdskrisen, kaster Bendtner ringen op i luften for at tage temperaturen på situationen mellem de to. Og det er da også en noget forbløffet Philine, der må vende sig fra sin solstol, da Bendtner smider ordet “bryllupsrejse”.

Han må vente

– Jeg synes, det er en fed samtale det her. Om bryllup, afbryder Philine lettere sarkastisk, da Bendtner begynder at tale om, hvilken destination deres bryllupsrejse skal gå til.
LÆS OGSÅ: Rasende Anna til Oliver: Du har løjet!
– Det er da interessant at høre, hvad han har at sige om bryllupsrejse. Et, fordi han først lige skal fri. To, og så skal der lige siges ja. Det er ikke dér, vi er lige nu, griner Philine og fortsætter:
– Han lukker bare så meget lort ud, så nogle gange er det meget interessant lige at høre, fortæller den kække model, som har vist sig at være den rette kandidat til at give Bendtner lidt igen af samme skuffe med attitude og sarkasme.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ udskydes på ubestemt tid
Dagens afsnit ligger tilgængeligt på Dplay.

Se klippet herunder, hvor Bendtner drømmer sig væk på bryllupsrejse.

Læs mere om