Kontant Gunnvør: Jeg har ikke lyst til at være i hendes univers

Gunnvør taler ud om forholdet til Janni Ree. Hun ønsker på nuværende tidspunkt at holde Janni på afstand, men samtidig ved hun, at der hører nogle forpligtigelser med, når man er med i ‘Forsidefruer’.

Af Redaktionen - 30. september 2021 kl. 21:11

Tilbage i foråret var alle fruerne samlet hos Amalie Szighethy til frokost. Det skulle være en hyggelig dag, der skulle lette lidt på en anspændt stemning i kølvandet på konflikten fra Færøerne, og så skulle Hannah hilse på alle fruer for første gang.

LÆS OGSÅ: Landmand Emil ærgerlig over kys

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Janni fortæller om, hvordan hun for tiden har det med ‘Forsiderfruer’…

Men det blev knap så hyggeligt, og især 39-årige Gunnvør Virgarsdóttir og 51-årige Janni Ree endte i et kæmpe skænderi, hvor de beskyldte hinanden for at lyve.

LÆS OGSÅ: Video får folk til at gå amok: ‘Vild med dans’-babe lagt for had

Gunnvør om afbud til fest

Derfor kan man i det nyeste afsnit ‘Forsidefruer’ se, at Gunnvør vælger at melde fra til Jannis ‘toga-fest’.

Hun føler ikke, at hun er klar til det, lyder begrundelsen.

– Jeg holder mig på afstand, fordi jeg ikke har lyst til at være inde i hendes univers. Dertil er jeg simpelthen blevet for forskrækket lidt for mange gange, forklarer Gunnvør i dag til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Sådan er det gået ‘Luksusfælden’-deltager

Selvom Gunnvør ikke bærer nag, så er forholdet stadig ikke helt repareret.

– Janni har skrevet undskyld til mig, men jeg ved ikke, hvor meget jeg skal lægge i den undskyldning. Jeg synes, livet er for kort til at blive hængende i konflikter, men jeg har helt klart paraderne oppe, når jeg er sammen med Janni i dag, lyder det.

Janni: Jeg har aldrig sagt undskyld

Janni kan dog på ingen måde genkende Gunnvørs forklaring. Hun har ikke sagt undskyld til Gunnvør, understreger hun.

– Jeg har ikke sagt undskyld. Det passer ikke. Jeg har for fredens skyld sendt hende en sms, inden vi skulle til Venedig om at jeg håbede, vi fik en god tur og at jeg er ked af, hvis jeg havde såret hende, men det er ikke nogen undskyldning, siger Janni, der fortsat mener, at Gunnvør bagtaler og lyver.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager afslører: Ekspeditionen er en badeferie

– Gunnvør koger suppe på en konflikt og får det hele til at handle om mig. Jeg er efterhånden træt af det. Jeg er ikke den eneste hun har været ude efter, så nok er nok. Tænk, hvis jeg skulle bruge tid på alt det, jeg føler hun har gjort mod mig. I stedet for at så mange afsnit skal handle om, hvad hun synes om mig, så burde hun selv finde på nogle originale storylines at byde ind med, siger Janni og tilføjer:

– Det er ret stort af mig, da jeg ikke har gjort Gunnvør noget. Man så mig sige sandheden til Amalies frokost, og det står jeg ved. Og det her regner jeg som endnu en løgn, der faktisk burde dementeres.

Om Gunnvør i fremtiden vil med til fest hos Janni, kan hun på nuværende tidspunkt ikke tage stilling til.

– Det kommer an på situationen. Umiddelbart har jeg ingen lyst til det, men det er klart, at jeg også har nogle forpligtelser over for TV3, og jeg ønsker derudover ikke at gøre konflikten værre.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om graviditet: Faren er…