Kontant Christel: Det kunne ikke have udviklet sig

Jonas og Christel hyggede sig på værelset, men sex kunne det aldrig være blevet til.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 11. marts 2015 kl. 22:35

Christel Trubka og Jonas Poulsen har kysset i smug på ‘Paradise Hotel’, og her til aften lignede det, at det kunne være blevet til mere end uskyldige kys. Men så kom Nanna Christensen, der danner par med Jonas, ind på værelset.
– Jonas og jeg havde ikke sex. Vi rørte bare lidt ved hinanden. Det er ikke så skide fedt, at Nanna kommer ind på værelset, imens Jonas og jeg kysser med hinanden. Jeg er ikke ude på at skabe nogen tvivl mellem dem overhovedet, slår Christel fast overfor Realityportaen.dk og erkender:
– Men hun havde nok opdaget det på et eller andet tidspunkt.
LÆS OGSÅ: WEB TV: Se Philips frække scorereplik
Jonas er sød og charmerende
Selvom det ikke var meningen, at Nanna skulle komme ind på værelset, for de to paradisoer ikke ville have, at hun skulle tvivle på Jonas, kunne man spekulere i, om det kunne have udviklet sig, men..
– Nej, det kunne det ikke, slår Christel fast.
Jonas fik hurtigt charmet sig ind på Christel, og hun lægger heller ikke skjul på, at hun synes, han er sød, charmerende og har en dejlig personlighed. Men det charmerende væsen nøjedes han ikke med at strø om sig med til Christel.
– Jeg vidste ikke, at Jonas både havde kysset med Sandra og Monique. Så det er da ikke så super fedt, at han også har kysset med de andre piger.
LÆS OGSÅ: Hvem har den største p** på ‘Paradise Hotel’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.