Konkurrenter: Stephanie var den rigtige vinder

Selvom de ærgrer sig, så er Joanna og Patrick ikke i tvivl om, at Stephanie fortjente at vinde ‘Divaer i junglen’.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 23. april 2013 kl. 7:58

Finalen i ‘Divaer i junglen’ var utrolig tæt, men det endte med at blive den seje Bryggetøs Stephanie, som løb med sejren, og selvom Joanna og Patrick gerne ville have vundet, så under de bestemt også Stephanie sejren.

Foto: TV3

Foto: TV3


– Jeg har altid den moral, at den der vinder har vundet, og de har gjort det rigtige. Så Stephanie er den rigtige vinder og tillykke til hende, lyder det fra Patrick, som blev nummer 3 i finalen. Og Joanna er enig:
– Da Stephanie vandt, var jeg rigtigt ærgerlig over mit eget tab, men jeg var samtidig også rigtig glad på hendes vegne.
Man kunne da heller ikke andet end at blive varm om hjertet, da man så, hvor begejstret Stephanie var for at vinde – den smukke og seje diva har nemlig aldrig vundet så meget som et kortspil før.
Joanna ville ikke tabe til Patrick
Joanna blev nummer 2 i 'Divaer i junglen'. Foto: TV3

Joanna blev nummer 2 i ‘Divaer i junglen’. Foto: TV3


Selvom Joanna under sin veninde sejren, så kan hun ikke benægte, at hun gerne selv ville have vundet, men andenpladsen er også vigtig – og det er der en ganske særlig grund til.
– Jeg synes det er mega øv at være 2 mm fra at vinde denne store titel og de 100.000. Jeg tror jeg var gået helt amok, hvis jeg havde tabt til Patrick, jeg synes, at han var kommet for nemt til sin finaleplads, mener Joanna og fortsætter:
– Dagen i dag er jeg ikke længere bitter over min 2 plads, tværtimod er jeg rigtig glad og stolt over at være nået så langt, og at Stephanie og jeg formodede at smadre alle blondinerne til sidst
LÆS OGSÅ: Hvem er forårets bedste reality-vært?
Patrick: Oplevelsen kan ikke købes for penge
Så tæt var Patrick på at vinde. Foto: TV3

Så tæt var Patrick på at vinde. Foto: TV3


Tredjepladsen gik til Patrick, selvom han var foran hele vejen igennem finaleudfordringen, og det ærgrer ham naturligvis. Men han kunne også godt have brugt præmiesummen.
– Alle ville gerne vinde og vi var så utroligt lige alle sammen alt det var helt sindssygt. Jeg er så bitter, det ville være super lækkert at se 100.000 stå på kontoen, men oplevelsen kunne ikke købes for penge, slutter han.
For vinderen Stephanie betyder pengene dog ikke det store, for hende var titlen og den store oplevelse det vigtigste. Læs mere om vinderens reaktion her.
LÆS OGSÅ: De unge mødre får tæsk af Linse
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.