'Kongerne'-Kia: Walid gør mig skruk - Her & Nu

'Kongerne'-Kia: Walid gør mig skruk

Er der mon snart babyfødder på vej hos de to tidligere fest-konger?

Af Louise Vilsbøl - 3. juli 2016 kl. 11:55

I sidste weekend var Kia Sødergreen og Walid Bechara, som mødte hinanden under optagelserne til ‘Kongerne’, til barnedåb i familien. Her meldte tankerne om selv at få en lille en sig hos Kia.
– Når jeg ser ham (Walid, red.) med et familiemedlems barn, kan jeg ikke lade være med at smile. Han udstråler så meget glæde, og inderst inde tror jeg, han glæder sig til, når den dag kommer, hvor han selv skal være far, fortæller hun.
Hun er ikke i tvivl om, at Walid bliver en god og kærlig far.
LÆS OGSÅ: Kia ‘Sugar’ har fået nok: I mobber mig
Er der små prinse- eller prinsessefødder på vej?
Selvom Kia indrømmer, at det gør hende ret skruk at se sin kæreste være så god med andres børn, så bliver de ikke indenfor de næste 9 måneder, at de udvider familien.
– Nej, der er ingen små prinse- eller prinsessefødder på vej. Men vil gerne indrømme, at vi har snakket om det, siger Kia og fortsætter.
– Min uddannelse skal lige være færdig først. Men jeg er færdig om 6 måneder, så nu må vi se, hvad det næste, der kommer til at ske i vores liv, er.
LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Royalt reality-bryllup
Først børn så bryllup
For Kia behøver det da heller ikke at være den klassiske rækkefølge, hvor bryllup, hus og stationcar er på plads, inden de små melder deres ankomst.
– Som lille dagdrømte jeg altid om at få børn. Jeg havde ikke alle de fantasier og drømme omkring at blive gift, som mine veninder havde. Så jeg skal helt klart have børn, før jeg bliver gift. Men med alderen er jeg så småt begyndt at dagdrømme omkring, hvordan mit drømmebryllup kunne se ud. Men det hele afhænger af Walle, han må ned på knæ først, lyder det med et grin.
Så på det punkt er hun traditionel. Parret er netop flyttet ind i en ny lejlighed i København, hvor der er have til, så der skal de tilbringe sommeren. Og så har Kia planer om at vise sin nordjyske kæreste alle turistattraktionerne i København.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen taler ud om fremtiden med Kia
LÆS OGSÅ: Kia om kærestens exit: Knaldperlen ER ‘Kongerne’
LÆS OGSÅ: Kia og Knaldperlen: Vores forhold blev udfordret i Thailand

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.