'Kongerne'-Kia udskrevet fra den lukkede

Nu begynder det at gå fremad for Kia, som lider af en svær fødselsdepression.

Af Louise Vilsbøl - 15. december 2017 kl. 9:09

Efter at have lidt af en fødselsdepression, der har virket som en ond spiral, i to måneder, ramte Kia Sødergreen med egne ord bunden i sidste uge, da hun blev indlagt på en lukket psykiatrisk afdeling.
Det skete, da det hele ramlede for den nybagte mor, og hun bare ville hjem, men det måtte hun ikke, og hun blev tilbageholdt og altså indlagt på en lukket afdeling. Her fortalte hun, at hun følte sig trængt op i en krog, og folk på afdelingen var mere syge, end hun selv er.
LÆS OGSÅ: Kia taler ud om voldsom fødsel: Sønnen brækkede skulderen
Til trods for nederlaget fortalte hun åbent om oplevelsen, og hun fastslog, at nu kunne det kun gå én vej, og heldigvis er hun allerede på vej. I går blev hun nemlig atter overført til den åbne psykiatriske afdeling, hvor hun tidligere har været indlagt.
– Så jeg tilbage på den åbne afdeling, og nu skal der arbejdes lidt på den babykrop, jeg har fået mig, skriver hun på Instagram til et billede, hvor hun er hoppet på motionscyklen.
LÆS OGSÅ: Frustreret ‘Kongerne’-Kia frygter jul uden familien

Se det søde og lidt sjove klip fra første gang Kia og Knaldperlen kyssede i ‘Kongerne’ herunder:


LÆS OGSÅ: Knaldperlen vender tilbage på skærmen
Tiden på den lukkede afdeling var ekstra hård for Kia, fordi hun ikke måtte se sin søn, og selvom hun fik besøg af Walid dagligt, så tærede det på hende ikke at se Marcus i 8 dage.
Kia har hele vejen gennem sit sygdomsforløb fortalt åbent om det, og hun får stor ros og opbakning på de sociale medier, ligesom kæresten Walid har overrasket rigtig mange af følgerne, som ellers kun kender parret fra reality-serien ‘Kongerne’. Walid har nemlig taget barsel og er der hundrede procent for Kia og deres søn, så den tidligere fest-konge med kaldenavnet ‘Knaldperlen’ har vist sig at indeholde meget mere end bare løst krudt.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia: Derfor må jeg kun se min søn to gange om ugen