‘Kongerne’-Kia trodser fødselsdepression: Vi vil have flere børn

‘Kongerne’-stjernen er fast besluttet på, at fødselsdepressionen ikke skal få hende ned med nakken.

Af Jonas Sand - 12. januar 2018 kl. 9:01

Kia Sødergreen, der blev kendt som ‘Sugar’ i Kanal 5-serien ‘Kongerne’, har i de seneste måneder gennemgået et sandt mareridt. Efter fødslen af sønnen Marcus, som hun har med ‘Kongerne’-kollegaen Walid ‘Knaldperlen’ Bechara, blev hun nemlig indlagt på psykiatrisk afdeling med en fødselsdepression.
Siden er der gået op og ned for realitydeltageren, der også var en tur forbi den lukkede afdeling efter en episode, hvor hun fik nok og bare gerne ville hjem. Efter en uges tid kom hun dog tilbage på den åbne afdeling, hvor hun siden har kæmpet for at få det bedre.
SE BILLEDET: ‘Årgang 0’-Mathilde har fået ny kæreste
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Det svinger stadig meget for realitydeltageren, fortalte hun for nylig til Realityportalen.dk, men hun er fast besluttet på at, at fødselsdepressionen ikke skal få hende ned med nakken, og den skal heller ikke afholde hende fra at få flere børn i fremtiden. Det afslører hun over for en følger på Instagram.
 
– Ja, vi har faktisk snakket om det. Og ja, vi vil gerne have en til på et tidspunkt. Det vil være sundt for mig, så jeg ikke kun forbinder denne følelse med noget negativt, skriver Kia.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 genopliver populært realityprogram
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia: Derfor må jeg kun se min søn to gange om ugen
Over for Realityportalen.dk bekræfter Kia ønsket og slår fast, at de helt bestemt godt tør prøve igen på trods af den dårlige oplevelse med den første fødsel.
– Alt det, jeg går glip af med Marcus, må jeg opleve med nummer to, fortæller Kia og afslører, at parret også gerne vil have mere end ét barn.
– Vi kunne godt tænke os et par stykker, og der skal helst ikke være for mange år imellem, siger hun,
I første omgang skal Kia dog lige helt på toppen igen. Hun er dog så meget i bedring, at hun i aften er på plads, når den store prisuddeling Reality Awards finder sted.
LÆS OGSÅ: Realitystjerne taler ud om hårdt år: Jeg er stadig i dyb sorg
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne taler ud: Jeg frygtede, at jeg skulle dø


LÆS OGSÅ: Efter kærlighedserklæringen: Sådan går det Amalie og Peter i dag
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror