'Kongerne'-Kia trækker sig - Her & Nu

'Kongerne'-Kia trækker sig

Der er flere grunde til, at Kia har brug for en pause

Af Louise Vilsbøl - 6. juli 2017 kl. 20:55

Det er seks år siden, Kia Sødergreen for første gang tonede frem på de danske tv-skærme i ‘For lækker til love’. Senere deltog hun i ‘6 på date’ og ‘Kongerne’, hvor hun fandt kærligheden i reality-kollegaen Walid. Siden har man kunnet følge hende på bloggen, men nu har hun altså besluttet at lade sig “pensionere” fra både Facebook, hvor man har kunnet følge hendes liv, og bloggen, som hun har haft de seneste to år.
– Jeg har besluttet, at det her bloggeri ikke er mig. Eller jo det er det egentlig. Men jeg har ikke overskuddet til det overhovedet, og det må jeg erkende. Der sker for meget i mit liv, som jeg egentlig ville elske at kunne dele ud af, men er ikke parat til at åbne op for dette endnu, skriver Kia på bloggen, og overfor Realityportalen uddyber hun.
– På nuværende tidspunkt har jeg ikke mulighed for at dele ud af mit liv, så det er lidt kedeligt for læserne, at jeg har en blog. Så for ikke at ødelægge min chance for, at læserene vil læse på den senere, når det bliver aktuelt igen, så lukker jeg den ned for en periode.
LÆS OGSÅ: Der er én ting, Kia ikke fortæller Walid
Facebook-profilen bliver som sagt også lukket, og uden den håber Kia at få mere overskud i hverdagen.
– Jeg kan føle mig enorm stresset af at have Facebook på min telefon i øjeblikket. Jeg føler, at man bliver klistret til skærmen om ligegyldige ting. Presset af at man skal huske at svare folk på Facebook, ligge billeder og tekst op, og at man så ikke lige får gjort det, kan fylde enormt meget hos mig. Jeg har brug for at komme lidt væk fra Facebook og fokusere mere på min egen dagligdag med Walle og alle vores forberedelser til, at vores søn snart kommer til verden.
Forfatterdrømme
At bloggen lukker betyder ikke, at Kia stopper med at skrive, hun har nemlig arbejdet på en bog, siden hun var 19 år gammel, som hun håber at kunne give al sin opmærksomhed, når der ikke også skal falde et par ord af til bloggen. På trods af at bogen allerede har været et par år undervejs, skal vi dog ikke forvente at se den i boghandlernes vinduer  foreløbigt.
– Det har hele tiden være min plan, at jeg ville have denne udgivet, når jeg var blevet færdig som sygeplejerske i februar, men da Walle og jeg fandt ud af, at jeg var gravid, der vidste vi, at det ikke ville være den bedste tid at få mine hemmeligheder ud på, fortæller Kia til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Kia brækkede halebenet under sex med Knaldperlen
Hvilke hemmeligeheder Kia bærer på, vil hun ikke afsløre endnu, det er kun den kommendes mor familie og allernærmeste venner, som kender til dem. Kia venter stadig på det helt rigtige tidspunkt at udgive sin bog, og når det kommer, har hun ét håb for bogen.
– Jeg har valgt at skrive den med henblik på at kunne hjælpe andre mennesker i samme båd, kunne støtte og guide fagpersoner i deres måde at kunne hjælpe bedre på og ikke mindst at sprede et budskab om håb og tro, og hvor langt man kan komme med stædighed og positivitet i livet, fortæller Kia.
Det er dog ikke helt slut med at følge Kia, fremover vil man kunne følge hendes liv i billeder på Instagram. Og der er god grund til at hoppe der ind, for inden længe kommer Kia og Walids første barn til verden.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia er færdiguddannet: Walid er vild med det

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kias tidlige julegave: Jeg hoppede og skreg af glæde
LÆS OGSÅ: Husker du? Da knaldperlen faldt i søvn i spaen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.