'Kongerne'-Kia jubler: Endelig er jeg i bedring

Reality-baben er ekstra glad i disse dage, da der langt om længe er fremgang i hendes tilværelse.

Af Emilie Holm Egebro - 8. juli 2019 kl. 20:55

Kia ‘Sugar’ Sødergreen fra ‘Kongerne’ har siden september 2017 kæmpet sit livs kamp, siden hun blev mor for første gang. Efter fødslen af sønnen, Marcus, blev hun nemlig ramt af fødselsdepression og fødselspsykose, der siden har krævet en lang række indlæggelser og budt på mange nedture.
Realitydeltageren har været meget åben omkring sin lidelse i et forsøg på at bryde tabuet omkring det, og på Instagram har hendes følgere fulgt med i den hårde kamp.
LÆS OGSÅ: CHOK: Kia må ikke bo sammen med sønnen fremadrettet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Kia, dengang hun medvirkede i ‘Kongerne’:

LÆS OGSÅ: Indlæggelser på stribe: Så mange gange har Kia været indlagt siden fødslen
Nu er der dog heldigvis godt nyt fra ‘Kongerne’-stjernen:
– Jeg må nu have fysisk kontakt med Marcus under mit samvær med ham og Walle hver 14. dag, skriver Kia på sin Instagram og uddyber overfor Realityportalen.dk:
– Jeg er i bedring, det er så dejligt. Nu må jeg kysse og kramme Marcus alt det, jeg vil. Så det går den rigtige vej, bare lidt langsomt.
LÆS OGSÅ: Dansk realityhunk er blevet far: Kæresten mistede 2,8 liter blod
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste
Kia har tidligere haft forbud om at se Marcus, fordi hun har haft det så skidt, at hun havde tanker om at gøre ham fortræd, men selvom det går bedre med hende nu, og hun må se sønnen, er tankerne desværre endnu ikke helt forsvundet:
– Jeg kæmper stadig en kamp med tankerne, desværre. Jeg ved derfor heller intet endnu om, hvornår jeg kan blive udskrevet. Det må tiden vise, forklarer hun.
– Det er ikke så sjovt, at jeg stadigvæk kæmper en del med det, men det går fremad, men langsomt. Men hellere det end ingenting. Walle kan også godt mærke, at det går den rigtige vej nu, uddyber hun.
LÆS OGSÅ: Utilfreds Kia raser mod Princess Natascha: Hvordan kan hun tillade sig det?
Se billedet af den lille familie nedenfor:


LÆS OGSÅ: Midt i svær fødselsdepression: Kia åbner op om kræftfrygt