'Kongerne'-Kia er færdiguddannet: Walid er vild med det - Her & Nu

'Kongerne'-Kia er færdiguddannet: Walid er vild med det

Nu kan Kia endelig kalde sig for sygeplejerske, og det bliver taget godt imod derhjemme.

Af Emilie Holm Egebro - 22. januar 2017 kl. 08:55

I torsdags var en stor dag for realitybaben Kia Sødergreen, kendt fra ‘For lækker til love’ og ‘Kongerne’, da hun efter flere års slid endelig kunne kalde sig sygeplejerske.
‘Kongerne’-stjernen er dog endnu ikke helt færdig med at sidde på skolebænken, da hun efter sommerferien skal starte på kandidatuddannelsen ‘Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier + Kommunikation’. Nu skal hun dog først nyde, at hun er blevet færdig som sygeplejerske.
– Det er fuldkommen uvirkeligt og ikke rigtig gået op for mig endnu, at jeg er færdig. Det er en drøm, jeg har haft så længe, og nu er den endelig gået i opfyldelse. Det er fantastisk. Men jeg må erkende, at det også føles lidt skræmmende, at jeg nu står med det store ansvar, siger Kia til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Knaldperlen taler ud om fremtiden med Kia
– Min eksamen gik bedre end forventet. Jeg kæmper med ordblindhed og eksamensangst, så jeg er mere end tilfreds med, at jeg fik 7. Det blev derfor fejret med min familie og god mad i torsdags, og i weekenden er det blevet fejret med mine venner. Min plan er, at jeg skal have søgt et arbejde, som jeg kan have indtil sommer, men først skal jeg lige have en lille pause, hvor mit hoved kan slappe lidt af.
Kia fortæller, at ‘Kongerne’-kæresten Walid ‘Knaldperlen’ er meget stolt af hende og nyder at have sin helt egen private sygeplejerske derhjemme. Desværre må Kia dog ikke tage uniformen med hjem, men hun overvejer, om der måske skal investeres i et kostume for sjov.
LÆS OGSÅ: Er ‘Kongerne’-Kia blevet pornostjerne?
LÆS OGSÅ:Dolken fra ‘Kongerne’ er tilbage
Se den lykkelige færdiguddannede sygeplejerske nedenfor:

LÆS OGSÅ: Sugar og Knaldperlen: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.