Kommunen undersøger Hannah Melissa igen

Hannah Melissa venter barn for anden gang, og det har fået kommunen til at starte en ny undersøgelse af den unge mor.

De unge mødre
Af Jonas Sand - 23. februar 2015 kl. 16:20

Da Hannah Melissa Ginic blev mor første gang til datteren Cecilya, skete det ikke kun under lykkelige omstændigheder.  Som man kunne se i forrige uges tema-program om Hannah Melissas rejse, så gik kommunen nemlig ind i sagen og endte med at tvangsfjerne datteren. Efter en hård kamp fik Hannah Melissa dog Cecilaya hjem igen.
Nu er ’De Unge Mødre’-deltageren atter gravid, sammen med sin forlovede René Bæk, venter de deres første barn sammen. Men selvom Hannah Melissa er blevet nogle år ældre og meget mere sikker i rollen som mor, så det bliver heller ikke helt uden problemer denne gang, for kommunen blander sig igen.
– Kommunen er i gang med en børnefaglig undersøgelse for at se, hvilken støtte der er behov for. Det er sindssygt frustrerende, netop fordi min sagsbehandler ikke aner, om hun har færdigbehandlet sagen, inden jeg skal føde. Så kan vi stå der uden at vide, hvad der kommer til at ske, skriver den unge mor på sin blog.
LÆS OGSÅ: Ærlige Hannah Melissa: Et mirakel, at min mor lever
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa trods graviditetsgener: Flere børn i vente
Jeg er vokset med opgaven som mor
På trods af alt det, som Hannah Melissa tidligere har været igennem med kommunen, hvor de blandt andet opfordrede hende til en abort, som hun endte med at få, da hun blev gravid med Maks, så er hun denne gang fortrøstningsfuld.
– Heldigvis er jeg over lykkelig over, at jeg er vokset så meget med opgaven som mor, og at jeg har Cecilya og René ved min side, skriver hun på bloggen.
Hun frygter altså ikke en tvangsfjernelse af parrets kommende datter denne gang. Så selvom kommunens undersøgelser frustrerer den unge mor, så kan hun stadig nyde sin graviditet og glæde sig til lillesøsters ankomst.
Se eller gense episoden, hvor Cecilaya blev tvangsfjernet her:

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser